تولیت آستان قدس رضوی با آیتالله مرتضوی دیدار کرد
مشهد - در دیداری صمیمی میان آیتالله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی و آیتالله مرتضوی، فقیه برجسته حوزه علمیه مشهد، بر اهمیت دعا و پاسداری از امنیت کشور اسلامی تأکید شد.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیت الله احمد مروی، تولیت آستان قدس رضوی، با حضور در بیت آیتالله مرتضوی، فقیه عالیقدر کشورمان به دیدار و گفتگو با این شخصیت عالم حوزه علمیه خراسان پرداخت.
در این دیدار آیتالله مرتضوی به بیان خاطراتی از دوران حضور خود در نجف اشرف، بهویژه حضور در درس امام خمینی (ره) پرداخت.
وی همچنین با بیان خاطراتی از برخی دوستان و شاگردان امام خمینی (ره)، از جمله آیات عظام کریمی، خائفی، رودباری و قدیری و همچنین انس و وفاداری شاگردان مرحوم امام خمینی (ره) به ایشان، چه در ایام نجف اشرف و چه پس از تشکیل انقلاب، پرداخت.
در ادامه، آیتالله مرتضوی با اشاره به خاطرهای از ایام تبعید مرحوم امام خمینی (ره) اظهار کرد: روزی که امام راحل را از نجف اشرف اخراج کردند، همان روز من از بابالقبله حرم امیرالمومنین (ع) وارد حرم میشدم که آیتالله کریمی را با حالتی نگران دیدم و متوجه شدم کاری جز زیارت حضرت امیرالمومنین (ع) و تضرع به درگاه ایشان و دعا برای سلامتی امام خمینی (ره) از دست ما برنمیآید.
آیتالله مرتضوی با اشاره به شرایط آن روزهای سخت و دغدغهمندی شاگردان امام خمینی (ره) نسبت به صحت و سلامتی ایشان، شرایط امروز کشور را نیز بسیار خطیر و مهم توصیف کرد و مهمترین مسئله روز کشور را حفظ سلامتی و صحت مقام معظم رهبری دانست.
وی امنیت، آرامش و حفاظت از کشور اسلامی و نظام را وابسته به صحت و سلامتی رهبری دانست.
این فقیه عالیقدر با تعبیر به بی بدیل بودن شخصیت مقام معظم رهبری، از همه مؤمنین و بهویژه تولیت آستان مقدس رضوی خواست که با نیت سلامتی مقام معظم رهبری، به حرم مطهر مشرف شده و برای سلامتی معظمله و پیروزی و نصرت مجاهدان و مدافعان امنیت کشور دعا کنند و امام رضا (ع) را قسم و شفیع قرار دهند، تا انشاءالله کشور اسلامی از فتنهها و خطرات مصون بماند و آسیبی به آن نرسد.