۱۸۹ زندانی به آغوش خانواده در زنجان بازگشتند
زنجان - رئیس کل دادگستری استان زنجان گفت: ۱۸۹ زندانی روز دوشنبه در دیدار چهره به چهره قضات استان زنجان با زندانیان به مناسبت هفته قوه قضائیه آزاد شده و به آغوش خانواده خود بازگشتند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام علی فرجی برحق در مراسم آزادی زندانیان استان زنجان در زندان مرکزی زنجان، گفت: هدف از حضور قضات در زندان دیدار چهره به چهره با زندانیان و بررسی مشکلات و پروندههای زندانیان است که خروجی این دیدار امروز زمینه آزادی ۱۸۹ زندانی را فراهم کرد.
رئیس کل دادگستری استان زنجان با گرامیداشت هفته قوه قضائیه و گرامیداشت یاد و خاطره شهدای هفتم تیر گفت: تلاش مجموعه قوه قضائیه در استان زنجان اهتمام جدی برای اجرای سیاستهای قوه قضائیه است که در این راستا توفیقات خوبی به دست آمد.
فرجی برحق با بیان اینکه با کمکهای مردمی و ستاد دیه استان نیز ۶۴ زندانی جرایم عیر عمد مالی از رندان آزاد شدند، افزود: به مناسب عید سعید غدیر خم و هفته قوه قضائیه در مجموع به ۹۵۹ زندانی واجد شرایط مرخصی اعطا شد.
در این دیدار از قضاتی که در استفاده از ارفاقات قانونی از قبیل دادرسی الکترونیک، مجازات جایگزین حبس و پابند الکترونیک عملکرد خوبی داشتند با اهدای لوح قدردانی شد.