خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تهیه پدافند سلامت برای ایام جنگ/ ذخایر استراتژیک برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 14:41
محمدبیگی می‌گوید پدافند سلامت برای ایام جنگ تهیه و این پیش‌نویس به اعضای کمیسیون بهداشت مجلس ارائه شد و در حال تقسیم کار بین اعضا هستیم.
كميسيون،مجلس،بهداشت،رژيم،نماينده،صهيونيستي،درمان،ارائه،محمدب ...

باشگاه خبرنگاران جوان؛ محمد امیرحسینی - فاطمه محمدبیگی نایب‌رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با حضور در شبکه خبر درخصوص اقدامات کمیسیون متبوع خود پس از تجاوز رژیم صهیونیستی به کشورمان گفت: نزدیک به ۱۷ الی ۱۸ اولویت ثبت شد و پدافند سلامت برای ایام جنگ تهیه و این پیش‌نویس به اعضای کمیسیون ارائه شد و در حال تقسیم کار بین اعضا هستیم.
نماینده مردم قزوین در مجلس بیان کرد: همکاران ما با برگزاری جلسه با سازمان‌های بیمه‌گر، هلال احمر، انتقال خون و همه دستگاه‌ها که تحت نظر کمیسیون بهداشت هستد پیشنهادات کمیسیون را ارائه و گزارش عملکرد آنها را اخذ می‌کنیم و به‌دلیل انسجامی که بین مردم و مسئولان وجود دارد مشکلات در حال حل شدن است و جایگزینی نسخ کاغذی و سازمان‌های بیمه‌گر انجام شد.
این نماینده مجلس با بیان اینکه با تقویت دستگاه‌هایی مثل هلال احمر ذخایر استراتژیک برای تامین دارو و تجهیزات پزشکی وجود دارد، اظهار کرد: درباره آسیب‌های پرتوی علی‌رغم حمله ددمنشانه آمریکا که نشان از بی‌شرافتی آنها دارد خوشبختانه آسیب پرتوی گزارش نشد و آمادگی کامل در مراکز درمانی نطنز، فردو و اصفهان وجود دارد که این اوج ایثار کادر سلامت و نشان‌دهنده تکنولوژی ماست.
محمدبیگی تصریح کرد: بحث تهیه رادیودارو‌ها مورد توجه قرار گرفته و به تمام کشور‌های دنیا اعلام کردیم هم رژیم صهیونیستی و هم آمریکا برخلاف کنوانسیون‌های بین‌المللی با شلیک پهپاد به مراکز درمانی و بیمارستان ما حمله کردند و شهدایی را تقدیم کردیم و در حال پیگیری حقوقی بین‌المللی برای برگزاری دادگاه جنایت جنگی برای رژیم صهیونیستی هستیم.
نایب‌رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: کشور‌هایی که در شورای حکام طرف رژیم را گرفتند بدانند که این اقدامات دامن آنها ا خواهد گرفت.
ما هیچ کمبودی در ارائه خدمات به دلیل حضور پزشکان متخصص نداریم، اما در برخی شهر‌ها کمبود‌هایی است که سریع آن را اعلام میکنیم وو بسته ویژه‌هایی را برای مردم آماده می‌کنند.
این نماینده مجلس بیان کرد: روز جمعه به یکی از داروخانه‌های آبیک قزوین رفتم و دیدم هم داروخانه باز است، اما سه برابر ظرفیت ارائه نسخه می‌کرد و نگران کمبود دارو بود و الان مشکل بهم خوردن نسبت توزیع وجود دارد لذا گفتیم سریع به دانشگاه علوم پزشکی استان اعلام شود و در مورد دیالیز هم این مشکل وجود داشت و تعداد مریض‌ها سه برابر افزایش یافت که تا یک حدی توانستیم دستگاه دیالیز را تهیه کنیم، اما دستگاه‌های دیالیز و سی تی اسکن و ...
دستگاه‌های نیستند که به راحتی بتوان جابجا کرد لذا بهتر است مردم به شهر‌های محل سکونت خود برگردند و خدمات بگیرند.
نایب‌رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس اظهار کرد: ما گفتیم برای پرسنلی که در صحنه هستند تشکیل شود مثل زمان کرونا، چون بین کسانی که حضور دارند یا غایب هستند فرق وجود دارد.
در جلسه کمیسیون بهداشت با وزارت بهداشت این موضوع مطرح شد و قرار شد به ازای هر منطقه داورخانه‌های فعال به مردم معرفی شوند، اما برخی داروخانه‌ها باز است، اما نماینده بیمه نبود که نسخ را بگیرد و مردم آن را آزاد تهیه کردند.
محمدبیگی اظهار کرد: امروز ما در فراکسیون زنان جلسه داشتیم و ۱۵ مورد لیست شد که دو مورد به صورت اورژانسی مورد توافق قرار گرفت.
یکی بحث پیگری حقوق بشری آمریکا و رژیم صهیونیستی است که و دیگری مسائل مربوط به بازماندگان خانواده‌های شهدا و مجروحان را پیگری می‌کنیم و تدوین بسته سلامت روان برای آرامش‌بخشی را پیگیری می‌کنیم.
این نماینده مجلس گفت: یک اطمینانی را باید به مردم بدهیم که این وحدت کلمه‌ای که ایجاد شده با پشتیبانی مردم است و ما مشکلات مردم را جمع‌بندی می‌کنیم ودر کمیسیون‌ها مطرح می‌کنیم ما در کمیسیون امنیت ملی هم شرکت می‌کنیم و تمام موارد را پیگیری می‌کنیم.
نایب‌رئیس اول کمیسیون بهداشت و درمان مجلس بیان کرد: دشمن قدار بداند چنان شما را درهم خواهیم کوبید که زندگی آینده را تجربه نخواهید کرد.
ما نمایندگان قوانینی را تصویب میکنیم و اشد مجازات را برای شما در نظر می‌گیریم.