خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های عمرانی بزرگ پایتخت با قدرت در حال اجراست

مهر | اجتماعی و حوادث | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 12:01
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر پروژه‌های عمرانی بزرگ پایتخت با قدرت و قوت اجرا می‌شوند و مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
پروژه،شهيد،اجراست،بزرگراه،اصلاح،اجراي،قرار،تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، پرویز سروری نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران، با بیان اینکه پیش از اتفاقات پیش آمده و حمله ناجوانمردانه رژیم صهیونیستی به کشور، قرار بود چند پروژه به ویژه در بخش اصلاح تقاطع‌ها جهت کوتاه کردن مسیرها اجرا شود، اظهار کرد: در روزهای گذشته شاهد اصلاح تقاطع بزرگراه شهید همت-بزرگراه شهید اشرفی اصفهانی بودیم و در روزهای پیش رو نیز دو پروژه اصلاح تقاطعی در بزرگراه شهید چمران در آستانه بهره‌برداری قرار گرفته است.
سروری در رابطه با اجرای پروژه‌های عمرانی بزرگ در پایتخت نیز گفت: در حال حاضر امتداد بال غربی بزرگراه یادگار امام (ره) با قدرت در حال اجراست؛ مهمترین مسئله در اجرای این پروژه، جابجایی لوله آب بود که در هفته‌های گذشته به بهترین شکل و کمترین مزاحمت جابجا شد و تملک‌ها نیز تقریباً انجام شده و این پروژه در یک یا دو ماه آینده آماده بهره‌برداری خواهد شد.
وی ادامه داد: پروژه آزادراه شهید شوشتری نیز در حال اجراست و فاز اول آن در شهریورماه افتتاح خواهد شد و در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت؛ در مجموع می‌توان گفت پروژه‌های عمرانی بزرگ تهران با قدرت در حال اجرا هستند و مشکلی در اجرای آنها وجود ندارد.
نایب رئیس شورای اسلامی شهر تهران با اعلام اینکه آخرین فاز رود دره فرحزاد هم در حال اجراست، خاطرنشان کرد: امیدواریم این پروژه تا شهریورماه به طور کامل تحویل داده شود.
با این احتساب رود دره فرحزاد کاملاً پاکسازی، آماده‌سازی و به منطقه مفرح تبدیل خواهد شد.