هرمزگان کمبودی در کالاهای اساسی ندارد
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان با تأکید بر اینکه هیچ گونه کمبودی در حوزه کالاهای اساسی در استان وجود ندارد، گفت: جابه جایی و بازاررسانی کالاهای اساسی شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، آرد، روغن وسایر محصولات مورد نیاز مردم استان در حال انجام است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عباس مویدی روز دوشنبه در نشست کارگروه امنیت غذایی هرمزگان اظهار کرد: برای رفاه حال مردم و جلوگیری از هرگونه کمبود و یا افزایش غیرمنطقی قیمتها، نظارت و بازدیدهای پی در پی از فروشگاهها و مراکز عرضه در استان انجام شده است و با هرگونه تخلف، برخورد قانونی خواهد شد.
وی با ابراز اینکه هیچگونه کمبودی در حوزه کالاهای اساسی در استان هرمزگان وجود ندارد، افزود: جابجایی کالاهای اساسی و بازار رسانی این کالاها شامل گوشت قرمز، مرغ، برنج، آرد، روغن و سایر محصولات مورد نیاز مردم استان در حال انجام است.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان همچنین بر اهمیت نظارت کامل بر تولید، تأمین، ذخیره سازی کالاهای اساسی، فرآیند توزیع و عرضه و همچنین سلامت کالاهای موجود در بازار استان تاکید و خواستار نظارت مستمر بر کشتارگاههای دام و طیور در بندرعباس و سایر شهرستانهای استان شد.
مویدی با بیان اینکه بهطور مستمر توصیههای فنی لازم به مراکز توزیع و عرضه کالاها، کشتارگاهها، مراکز فرآوری و کارخانههای تولید ارائه شود، ابراز کرد: همچنین در این نشست مقرر شد از ظرفیت آزمایشگاههای مختلف دستگاههای اجرایی استان در جهت تهیه، تأمین و حفظ سلامت غذا استفاده شود و این رویه به صورت مستمر ادامه پیدا کند.
وی با اشاره به شرایط تولید و تأمین مرغ در استان، از احتمال افزایش جوجهریزی نسبت به خردادماه امسال خبر داد و گفت: تمامی اتحادیههای دام و طیور هرمزگان نیز موظف هستند وضعیت دام و جوجهریزی را بهطور دقیق پیگیری کرده و گزارشهای مربوطه را به صورت منظم به سازمان جهاد کشاورزی استان ارائه دهند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان یادآور شد: این اقدامات با هدف تضمین امنیت غذایی استان هرمزگان و تأمین کالاهای اساسی مورد نیاز شهروندان با کیفیت و قیمت مناسب انجام میشود و سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان با همکاری سایر دستگاههای ذیربط، نظارت دقیقی بر بازار و فرآیند تولید و توزیع مواد غذایی خواهد داشت.
انتهای پیام/864