خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

یک پیش‌بینی جدید از قیمت طلا در آینده؛ طلای ۱۸ عیار ۸ میلیون تومان می‌شود؟

اعتماد | همه | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 11:18
طبق پیش‌بینی‌ها احتمال دارد، به زودی قیمت طلا به ۸ میلیون تومان نیز برسد.
قيمت،طلا،تومان،احتمال،افزايش،مذاكره،برسد

طبق پیش‌بینی‌ها احتمال دارد، به زودی قیمت طلا به ۸ میلیون تومان نیز برسد.
کد خبر: 720513 | ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ ۱۱:۱۰:۱۴
طبق پیش‌بینی قیمت طلا و سکه به نظر می‌رسد باید شاهد افزایش شدید قیمت طلا باشیم.
قبل از حمله اسرائیل به تهران کارشناسان بازار اعلام کرده بودند: در پی تصویب قطعنامه شورای حکام علیه ایران، قیمت طلا تا سطح ۶ میلیون و ۸۰۳ هزار تومان افزایش یافت و دلار به محدوده ۸۴ هزار تومان رسید.
این محدوده قیمتی، به عنوان سقف مقاومتی قدرتمندی شناخته می‌شود که به سادگی قابل شکستن نیست.
به گزارش اقتصادآنلاین، تحلیل‌گران معتقدند تنها خبری که بتواند این مقاومت را بشکند، ترک جدی میز مذاکره از سوی طرفین اصلی یعنی ایران یا آمریکا است؛ به گونه‌ای که روند مذاکرات عملاً متوقف و بازی سیاسی به پایان برسد.
در چنین حالتی، احتمال عبور قیمت طلا از مرز ۷ میلیون تومان وجود دارد.
از دیدگاه بلندمدت، حتی در صورت حصول توافق هسته‌ای، کارشناسان بازار پیش‌بینی می‌کنند قیمت طلا ممکن است وارد کانال ۵ میلیون تومان شود، اما باز هم در یک سال آینده احتمال افزایش مجدد قیمت تا سطوح بالای ۸ میلیون و ۳۰۰ تومان وجود دارد.
تفاوت اصلی در شرایط مذاکره و عدم مذاکره، سرعت حرکت قیمت طلا خواهد بود؛ در صورت ادامه مذاکرات، روند افزایش قیمت کندتر خواهد شد و در صورت توقف مذاکرات، قیمت‌ها می‌توانند با شیب تندتری بالا بروند.
این پیش‌بینی‌ها در شرایطی بود که هنوز حمله اسرائیل به ایران آغاز نشده بود و همچنین آمریکا نیز به صورت علنی به جنگ وارد نشده بود.
بنابراین طبق پیش‌بینی‌ها احتمال دارد، به زودی قیمت طلا به ۸ میلیون تومان نیز برسد.