خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمات ثبتی در کرمان به مردم بی وقفه ادامه دارد

مهر | استان‌ها | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 10:53
کرمان- مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان گفت: خدمات ثبتی به مردم در شرایط تجاوز دشمن به کشور تعطیل بردار نیست و بی وقفه ادامه دارد.
كرمان،استان،ثبتي،اسناد،مقررات،رعايت،مذبوحانه

به گزارش خبرگزاری مهر، سید مهدی هاشمی، در مراسم تحلیف جمعی از سران دفاتر اسناد رسمی استان کرمان گفت: در خصوص اقدامات مذبوحانه این رژیم نیز جای هیچ نگرانی وجود ندارد و خدمات ثبتی بی‌وقفه ارائه می‌شود.
وی افزود: شما امروز سوگند یاد کردید که نظامات و مقررات را رعایت کنید و باید بدانید لازمه رعایت نظامات، اشراف به قوانین و مقررات است.
وی گفت: تسلط به مقررات ثبتی نیاز به مداومت و تکرار دارد و از این رو نباید به چند بار مطالعه سطحی قوانین اکتفا کنید.
مدیرکل ثبت اسناد و املاک استان کرمان تصریح کرد: جایگاهی که شما امروز در آن قرار گرفته‌اید جایگاه بسیار خطیر و رفیعی است.
عضو دادگاه انتظامی سردفتران و دفتر یاران استان کرمان یادآور شد: اهتمام و توجه به رعایت حق‌الناس از اهمیت بسیار بالایی در این جایگاه برخوردار است و تاکید بر خود مراقبتی از این جهت است که تمایل نداریم سردفتران و دفتر یاران استان کرمان به عنوان متخلف پاسخگو باشند.
هاشمی، تاکید کرد: با مجاهدت‌های جانانه نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، هیچ نگرانی در خصوص اقدامات مذبوحانه رژیم کودک‌کش صهیونیستی نداریم و به یاری خداوند خدمات ثبتی برای لحظه‌ای نیز متوقف نمی‌شود.
گفتنی است، در این آئین ۱۱ سردفتر اسناد رسمی تحلیف شدند.