درگیری پلیس با سارقان مسلح/ دو مجرم کشته و دو نفر دستگیر شدند
فرمانده انتظامی استان کرمان از عملیات ضربتی پلیس شهرستان رودبارجنوب در مقابله با باند سارقان مسلح منجر به حذف دو عامل شرارت خبر داد.

کد خبر: 720487 | ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ ۰۸:۵۶:۰۸
فرمانده انتظامی استان کرمان از عملیات ضربتی پلیس شهرستان رودبارجنوب در مقابله با باند سارقان مسلح منجر به حذف دو عامل شرارت خبر داد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، سردار جلیل موقوفهئی، فرمانده انتظامی استان کرمان در جمع خبرنگاران از عملیات ضربتی پلیس شهرستان رودبارجنوب در مقابله با باند سارقان مسلح منجر به حذف دو عامل شرارت خبر داد و گفت: مأموران پلیس شهرستان رودبار جنوب که از مدتها قبل در صدد شناسایی اعضای یک باند سرقت مسلحانه بودند از ارتکاب اعضای همین باند به سرقت خودرو در شهرستان عنبرآباد و سرقت مسلحانه از یک فروشگاه در رودبار جنوب مطلع و پیگیریهای لازم برای دستگیری این افراد را در دستور کار قرار دادند.
وی افزود: در این راستا طی عملیاتی که لحظاتی قبل با شناسایی مخفیگاه اعضای این باند واقع در یکی از نقاط روستایی شهرستان رودبار انجام شد و با تیراندازی سارقان مسلح و مقابله به مثل ماموران همراه بود دو تن از سارقان مسلح کشته و دو تن دیگر زمینگیر و دستگیر شدند.
فرمانده انتظامی استان کرمان با اشاره به کشف سه قبضه سلاح جنگی به همراه مهمات مربوطه همراه با توقیف یک خودروی سواری و دو دستگاه موتورسیکلت سرقتی از مخفیگاه سارقان گفت: تحقیقات تکمیلی برای شناسایی سایر جرائم اعضای این باند در دست انجام است.