خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

زنم را به خاطر پیامک‌های عاشقانه خواستگار سابقش کشتم

اعتماد | همه | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 08:17
مردی که همسر۲۱ساله اش را به طرز فجیعی به قتل رسانده بود، در حالی صحنه جنایت را در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی بازسازی کرد که زوایای پنهانی از این ماجرای هولناک نیز فاش شد.
قتل،جنايت،قاضي،همسرم،مشهد،حمام،جنايي،صحنه،پرونده،عمد،وحشتناك ...

مردی که همسر۲۱ساله اش را به طرز فجیعی به قتل رسانده بود، در حالی صحنه جنایت را در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی بازسازی کرد که زوایای پنهانی از این ماجرای هولناک نیز فاش شد.
کد خبر: 720481 | ۱۴۰۴/۰۴/۰۲ ۰۸:۱۳:۰۴
مردی که همسر۲۱ساله اش را به طرز فجیعی به قتل رسانده بود، در حالی صحنه جنایت را در حضور قاضی ویژه قتل عمد مشهد و کارآگاهان اداره جنایی پلیس آگاهی بازسازی کرد که زوایای پنهانی از این ماجرای هولناک نیز فاش شد.
به گزارش روزنامه خراسان، شانزدهم اردیبهشت گذشته، خبرجنایتی وحشتناک در بولوار مصلای مشهد درحالی نیروهای انتظامی را به منزلی ۵۰ متری کشاند که خون زیادی روی سرامیک های سفیدرنگ را پوشانده بود.
طولی نکشید که با حضور قاضی ویژه قتل عمد در محل جنایت،تحقیقات قضایی گسترده ای آغاز و مشخص شد مردی پس از قتل همسرش، مقابل امدادگران آتش نشانی و عوامل انتظامی خودزنی کرده و به بیمارستان شهید هاشمی نژاد منتقل شده است.
بررسی های بیشتر بیانگر آن بود که آثاری از بریدگی با شئی نوک تیز و ضربات متعدد روی پیکر زن۲۱ساله (مقتول)وجود دارد و خون های ریخته شده روی درو دیوار از یک جنایت وحشتناک حکایت می کرد.
شیر دوش حمام کنده شده بود و آثاری از خون که روی سرامیک های حمام وجود داشت نشان می داد درگیری زوج مذکور به داخل حمام نیز کشیده شده است.
ساعتی بعد قاضی دکتر صادق صفری با انجام تحقیقات مقدماتی در منزل مسکونی (محل جنایت)به همراه گروهی از کارآگاهان زبده اداره جنایی پلیس آگاهی مشهد عازم بیمارستان شد تا وضعیت مرد مجروح (متهم به قتل) را نیز بررسی کند.
درحالی که مقام قضایی تا پاسی از شب منتظر نتیجه اقدامات درمانی بود، بالاخره مشخص شد که خود زنی مرد جوان مرگبار نبوده و او فقط گردنش را هدف ضربه چاقو قرارداده است.
بنابراین با بهبود نسبی وی بازجویی های تخصصی ادامه یافت و مرد جوان به صراحت قتل همسر۲۱ساله اش را با انگیزه سوءظن به جنایت پذیرفت.
متهم این پرونده جنایی در حالی با دستور قاضی شعبه ۲۵۵ دادسرای عمومی و انقلاب مشهد روانه زندان شد که چاقویی با تیغه شکسته ترسناک(آلت قتاله) نیز از پشت بخاری منزل کشف و ضمیمه پرونده شده بود.
مدتی بعد و با تکمیل تحقیقات قضایی، مقدمات بازسازی صحنه جنایت فراهم شد و به این ترتیب «امیر-ل» در حالی مقابل دوربین قوه قضاییه ایستاد که سرهنگ جوادبیگی(رئیس پلیس آگاهی مشهد) نیز در محل حضور داشت.
درآغاز بازسازی صحنه قتل ابتدا سرهنگ محمد مرادی (افسر پرونده) خلاصه ای از محتویات پرونده و اقرارهای متهم در مراحل تحقیق را بازگو کرد و سپس با اشاره قاضی دکتر صفری، مرد جوان در اعترافاتی تکان دهنده به تشریح صحنه همسرکشی وحشتناک پرداخت و زوایای دیگری از این جنایت هولناک را فاش کرد.
او گفت: چهار سال قبل با همسرم ازدواج کردم و صاحب یک فرزند شدیم اما به خاطر سوءظنی که به او پیدا کرده بودم دیگر نمی توانستیم با هم به این زندگی مشترک ادامه بدهیم.
به همین خاطر درکشاکش طلاق بودیم.
وی ادامه داد: از مدتی قبل متوجه پیامک های عاشقانه ای شدم که برای همسرم ارسال شده بود.
وقتی به طور پنهانی با فرستنده پیام ارتباط پیامکی برقرارکردم و فهمیدم که او خواستگار سابق همسرم بوده است.
این بود که همسرم را تحت فشار قراردادم و از اظهاراتش نیز فیلم گرفتم.
همسرم مدعی شد خواستگار سابقش را دوست دارد و می خواهد با او ازدواج کند.
این ماجرا در بین خانواده های ما نیز پیچید و من دیگر نمی توانستم این موضوع را تحمل کنم.
روز حادثه هم مشروبات الکلی مصرف کردم و همسرم را زیر مشت و لگد گرفتم تا به رابطه خود اعتراف کند ولی دیدم بیهوش شده و نفس نمی کشد.
این بود که پیکرش را زیر دوش حمام بردم تا شاید بیدار شود و چشمانش را باز کند ولی در همین هنگام سرش به شیرآب حمام برخورد کرد.
در همین حال فریاد زدم که به اورژانس زنگ بزنید اما در اتاق را قفل کرده بودم که وقتی نیروهای امدادی وآتش نشانی از راه رسیدند من هم با چاقو خود زنی کردم که بیشترخون های ریخته شده در کف سرامیک های منزل مربوط به خونریزی از گردنم است.
درپی اعترافات صریح متهم و افشای برخی از زوایای پنهان این جنایت وحشتناک، وی بادستور قاضی ویژه قتل عمد روانه زندان شد تا این پرونده جنایی دیگر مراحل دادرسی را طی کند.