خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار آمریکا به اتباع خود در سراسر جهان

مشرق | بین‌الملل | دوشنبه، 02 تیر 1404 - 02:23
آمریکا به اتباع خود در سراسر جهان هشدار داد که با توجه به جنگ میان ایران و رژیم صهیونیستی و تحولات اخیر، احتیاط بیشتری داشته باشند.
ايران،داخل،آمريكا،هشدار،وزارتخانه

به گزارش مشرق، وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌ای اعلام کرد که درگیری میان ایران و اسرائیل باعث بروز اختلالاتی در حرکت سفرها و همچنین بسته شدن حریم هوایی در بخش‌هایی از خاورمیانه شده است.
این وزارتخانه همچنین به شهروندان آمریکایی در سراسر جهان توصیه کرد که احتیاط بیشتری داشته باشند.
در همین حال، وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز نسبت به افزایش تهدیدات در داخل این کشور هشدار داد.
در این بیانیه ادعا شده است که ادامه تنش‌ها با ایران، یک «فضای تهدید فزاینده» را در داخل ایالات متحده ایجاد کرده و خطر حملات سایبری از سوی هکرهای وابسته به ایران بالا گرفته است.
این وزارتخانه همچنین هشدار داد: «در صورتی که رهبری ایران فتوایی در جهت انتقام صادر کند، احتمال افزایش بسیج و فعالیت نیروهای افراطی در داخل آمریکا بیشتر خواهد شد».