سکوت سران تروئیکای اروپایی درباره تجاوز آمریکا و درخواست وقیحانه از ایران
سران تروئیکای اروپا(انگلیس، آلمان و فرانسه) در موضعی گستاخانه از ایران خواستند به تجاوز اخیر آمریکا به خاک خود پاسخ ندهد تا بار دیگر بر همراهی خود با متجاوزان به خاک جمهوری اسلامی ایران مهر تایید بزنند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، سران تروئیکای اروپا(انگلیس، آلمان و فرانسه) در موضعی گستاخانه از ایران خواستند به تجاوز اخیر آمریکا به خاک خود پاسخ ندهد، چرا که به زعم آنها پاسخ تلافی جویانه و مشروع ایران منجر به برهم خوردن ثبات منطقه می شود.
سران تروئیکای اروپا ادعا کردند ما از ایران می خواهیم وارد مذاکرات برای دستیابی به توافقی شود که تمام نگرانی ها درباره برنامه هسته ای آن را برطرف می کند.
سران سه کشور اروپایی با نادیده گرفتن تجاوز نظامی آشکار آمریکا به خاک جمهوری اسلامی ایران و سکوت در برابر آن مدعی شدند که هدف آنها جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی است.
سران این کشورهای اروپایی تاکنون حاضر به محکوم کردن تجاوزات وحشیانه رژیم صهیونیستی و همچنین تجاوز آشکار آمریکا به تاسیسات هسته ای صلح آمیز و دیگر زیرساختهای شهری جمهوری اسلامی ایران نشده اند و با گستاخی هر چه تمام تر از ایران می خواهند که به این تجاوزات پاسخ ندهد که به زعم آنها پاسخ ایران به ثبات و امنیت منطقه ضربه می زند، اما تجاوزات صهیونیستها و آمریکا از نظر آنها خدشه ای به ثبات منطقه وارد نمیکند.
انتهای پیام/