خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کوچکترین خللی در ارائه خدمت به مردم وجود ندارد

باشگاه خبرنگاران | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 20:40
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور گفت: در شرایط کنونی با تعامل و هم افزایی خوبی که بین همکاران وجود دارد کوچکترین خللی در ارائه خدمت به مردم وجود ندارد.
پزشكي،شاهد،قانوني،كشور،حملات،شهداي،خدمت،ملت،ارائه،نظام،اشاره ...

باشگاه خبرنگاران جوان ـ عباس مسجدی صبح امروز یکشنبه یکم تیر ماه در بازدید از مرکز پزشکی و آزمایشگاهی پزشکی قانونی استان تهران که با حضور دکتر موحد معاون منابع انسانی و امور فرهنگی قوه قضاییه انجام شد، گفت: امروز شاهد هستیم که اسرائیل از آمریکا گدایی سلاح می‌کند و خود آمریکایی‌ها نیز برای افزایش محبوبیت و کاهش منفوریتشان در حال گدایی از افکار عمومی هستند.
در مورد اقدامات صبح امروز ترامپ، توصیه من به عنوان یک استاد دانشگاه و روانشناس آن است که او حتما مورد معاینه روانی قرار گیرد تا با دارو‌هایی که برایش تجویز می‌شود دست از توهماتش درباره ایران بردارد.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور در ادامه با اشاره به تجاوز رژیم غاصب صهیونیستی و مقاومت ملت بزرگ ایران افزود: تا کنون تنها حدود ۶۰۰ موشک به سرزمین‌های اشغالی شلیک کرده‌ایم در حالی که همین امروز دارای صد‌ها موشک فقط از نوع سجیل هستیم که آنهم محصول ده سال پیش صنایع موشکی کشور است و نه از جدیدترین آنها.
وی ادامه داد: در حالیکه امروز شاهد فرار اسرائیلی‌ها از سرزمین‌های اشغالی از طریق دریای مدیترانه هستیم، اوج استقامت و ایستادگی ملت ایران را در نماز جمعه هفته گذشته شاهد بودیم، پس خدمت کردن به این ملت افتخاری برای همه ما است.
مسجدی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به ارائه خدمت به مردم و از جمله شهدای حملات اخیر و خانواده‌های آنان، گفت: با تلاش شبانه روزی و همت و تلاش همکاران، خدمات، بدون خلل و تعلل به مردم ارائه می‌شود و بسیاری از همکاران من کتبا و یا تلفنی از استان‌های مختلف کشور برای حضور در تهران و کمک اعلام آمادگی کرده‌اند.
وی با اشاره به دیدار و هم نشینی با خانواده‌های شهدای حملات اخیر در مجموعه کهریزک اظهار داشت: خانواده محترم این شهدا در تمام این دیدار‌ها اعلام کردند که تا آخرین نفس پای نظام ایستاده‌اند و انتظار ما آن است که جمهوری اسلامی حق شهدای مظلوم نظامی، نخبگان دانشگاهی و مردم مظلومی که در این حملات به شهادت رسیدند را بگیرد.
رییس سازمان پزشکی قانونی کشور با تأکید بر اینکه در حملات اول رژیم صهیونیستی شاهد ارجاع کودکان، اطفال و زنان شهید به سالن‌های تشریح بودیم گفت: پزشکی قانونی نیز مانند سایر ارکان نظام پای کار ایستاده‌اند و با تمام توان به مردم و نظام ارائه خدمت می‌کنند.
وی تصریح کرد: با اقداماتی که در آینده انجام خواهد شد قطعا شاهد افتخار بیشتر کشور و جایگاه رفیع‌تر جمهوری اسلامی در جهان خواهیم بود.
منبع: سازمان پزشکی قانونی