خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع دانشجویان تهرانی در میدان انقلاب/ آمریکا باید از منطقه برود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 20:00
جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی برخی اقشار مختلف مردم در واکنش به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونسیتی به کشورمان در میدان انقلاب تهران گردهم آمدند.
تجمع،آمريكا،مردمي،اعلام،تهران،مطالبه،اقشار

باشگاه خبرنگاران جوان - جمعی از دانشجویان دانشگاه‌های تهران با همراهی برخی اقشار مختلف مردم در واکنش به تجاوز نظامی اخیر آمریکا و رژیم صهیونسیتی به کشورمان و با هدف مطالبه اقدام قاطع از مسئولان در میدان انقلاب تهران گردهم آمدند.
تجمع کنندگان با سر دادن شعار‌هایی همچون مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل همچنین بر ضرورت اخراج نیرو‌های آمریکایی از منطقه تاکید کرده و این حرکت را پاسخی به اقدامات تجاوزکارانه و استمرار حضور نظامی ایالات متحده در منطقه عنوان کردند.
شرکت کنندگان در این تجمع اعتراضی بر عزم راسخ و استقامت برابر متحاوز تا رسیدن به پیروزی تاکید کرده و آمادگی خود را برای جانبازی در حراست از میان ایران اسلامی اعلام کردند.
حضور رئیس‌جمهور در تجمع مردمی اعتراض به حمله آمریکا
مسعود پزشکیان عصر امروز - یکشنبه ۱ تیرماه ۱۴۰۴ - در تجمع مردمی که در اعتراض به حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران در میدان انقلاب تهران برگزار شده بود، شرکت کرد.
این گردهمایی با مشارکت فعالان دانشجویی و اقشار مختلف مردم از ساعت ۱۷ آغاز و هدف آن، اعلام موضع مردمی در برابر تحرکات اخیر و مطالبه اقدام عملی از سوی مسئولان اعلام شده است.
منبع: ایرنا