خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 02 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تجمع مردم تهران در محکومیت تجاوز به تاسیسات هسته‌ای - تسنیم

تسنیم | سیاسی | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 19:53
جمعی از شهروندان و دانشجویان تهرانی عصر امروز با حضور در میدان انقلاب، حمله بامدادی به تاسیسات هسته ای ایران را محکوم و خواستار پاسخ محکم به تجاوزگری اخیر آمریکا شدند.
آمريكا،تجمع،كشورمان،تاسيسات،حمله،دانشجويان،تهراني،صهيونيستي، ...

به گزارش خبرنگار گروه سیاسی خبرگزاری تسنیم، جمعی از مردم تهران و دانشجویان تهرانی عصر امروز در محکومیت تجاوز بامدادی رژیم صهیونیستی و آمریکا به تاسیسات هسته‌ای کشورمان در میدان انقلاب تجمع کردند.
این تجمع با حضور اقشار مختلف مردمی، زنان، کودکان و جمع کثیری از شهروندان و دانشجویان تهرانی از ساعت 17 در میدان انقلاب برگزار شد.
دانشجویان که این تجمع را پاسخ به تهدیدات رییس جمهور آمریکا می‌دانستند در کنار مردم تهران با در دست داشتن پرچم‌های ایران و عکس شهدای هسته‌ای، نظامی اخیر و غیرنظامیان تجاوزارت اخیر و با در دست داشتن دست نوشته هایی با مضامینی چون « ایران غزه نمی شه»، « آمریکا باید از منطقه خارج شود»، «سپاهی با غیرت تشکر تشکر» اقدام بامدادی رژیم صهیونیستی و آمریکا را محکوم کردند.
شرکت‌کنندگان همچنین با سر دادن شعارهایی «نظیر مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسراییل»، «نه سازش نه تسلیم نبرد با آمریکا»، «ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند»، «ما آمدیم به صحنه دشمن ذلیل بماند»، «ما لشگر امامیم آماده جهادیم»، ضمن محکوم کردن تجاوز علیه خاک کشورمان و حمله به سایت‌های هسته‌ای کشور خواستار پاسخ محکم و قوی به تجاوزارت دولت آمریکا شدند.
شرکت کنندگان در این تجمع ضمن قدردانی از نیروهای مسلح در حمله به تاسیسات و مراکز نظامی رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر، پیشنهاد کردند دولت ایران از معاهده NPT خارج شود.
حاضران در این تجمع همچنین خواستار بستن تنگه هرمز و حمله به پایگاههای آمریکا در اطراف کشورمان شدند.
مسعود پزشکیان رییس جمهور کشورمان نیز برای دقایقی در بین تجمع کنندگان حاضر شد و با شرکت‌کنندگان گفت وگو کرد.
حضور وی در این تجمع با استقبال شهروندان تهرانی مواجه شد.
تهرانی ها در این تجمع با سر دادن نوای «حیدر، حیدر» آمادگی خود را برای مقابله با دشمنان کشورمان اعلام کردند.
شهبازی و چند تن از دانشجویان ادوار تشکلهای دانشجویی در این تجمع به ایراد سخنانی پرداختند و شرایط کشور و منطقه را تبیین کردند.
این دانشجویان همچنین پاسخ هایی که ایران می‌تواند به این تجاوزگری دهد را تشریح کردند.
به گزارش تسنیم، صبح امروز آمریکا با کمک رژیم صهیونیستی به تاسیسات هسته‌ای کشورمان در فردو، نطنز و اصفهان حمله کردند.
رئیس جمهور آمریکا پس از این حمله از نابودی تاسیسات هسته‌ای کشورمان سخن گفت اما مسئولان کشورمان تنها از آسیب به بخشی از این تاسیسات خبر دادند.
انتهای پیام/