خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نیویورک‌تایمز: حمله ترامپ به ایران، بزرگ‌ترین قمار ریاست‌جمهوری او بود

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 19:12
تصمیم رئیس‌جمهور آمریکا برای حمله به تاسیسات هسته‌ای ایران ممکن است به پرخطرترین اقدام دوران ریاست‌جمهوری‌اش تبدیل شود.
ايران،آمريكايي،گزارش،حمله،رسانه،برنامه،قمار

باشگاه خبرنگاران جوان - رسانه آمریکایی نیویورک‌تایمز در مقاله‌ای گزارش داد که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور ایالات متحده با حمله به خاک ایران، مرتکب یک قمار بزرگ شده که ممکن است به پرخطرترین اقدام دوران ریاست‌جمهوری‌اش تبدیل شود.
به گزارش نیویورک‌تایمز، این تصور ترامپ که او می‌تواند هرگونه واکنش متقابل ایران به مواضعش در منطقه را دفع کرده و شانس‌های تهران برای احیای برنامه هسته‌ای را هم از بین برده است، یک تصور غیرواقعی و خطرناک است.
در ۲ دهه گذشته، ایالات متحده از تحریم‌ها، خرابکاری، حملات سایبری و مذاکرات دیپلماتیک برای کند کردن پیشرفت برنامه هسته‌ای جمهوری اسلامی ایران استفاده کرده است.
به گزارش این رسانه آمریکایی، بی‌شک دستور ترامپ برای حمله به زیرساخت‌های هسته‌ای یک کشور مستقل، احتمالاً خطرناک‌ترین ریسک دوره دوم ریاست‌جمهوری‌اش است.
بر اساس این گزارش، نخستین قمار ترامپ این است که او شرط می‌بندد هرگونه واکنش انتقام‌جویانه ایران در منطقه را دفع خواهد کرد؛ حال آنکه بیش از ۴۰ هزار نیروی آمریکایی در پایگاه‌های مختلف در منطقه مستقر هستند.
همه این نیرو‌ها در محدوده موشک‌های تهران قرار دارند.
اما بزرگ‌ترین قمار ترامپ این است که باور دارد تمام شانس‌های ایران برای بازسازی برنامه هسته‌ای‌اش را نابود کرده است.
این یک هدف بلندپروازانه است، زیرا به گزارش رسانه آمریکایی، ایران به وضوح اعلام کرده اگر مورد حمله قرار گیرد، از پیمان منع گسترش سلاح‌های هسته‌ای خارج خواهد شد و برنامه وسیع خود را زیرزمینی خواهد کرد.
رسانه آمریکایی هشدار می‌دهد که پس از حمله آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ایران، «بعید نیست که تهران دانشمندان هسته‌ای را به زیرزمین برده و برنامه‌ای مخفی را دنبال کند تا به قدرت بازدارندگی هسته‌ای دست یابد».
منبع: ایسنا