خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

۴۵ نانوایی کشیک در چالوس فعال است

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 18:12
چالوس - فرماندار چالوس از راه اندازی ۴۵ نانوایی کشیک در شهرستان خبر داد و گفت: ۱۵ نانوایی تا نیمه شب فعال هستند.
شهرستان،ايران،روغن،سطح،كشور،چالوس،آرد،غافل،انسجام،صهيونيستي،معظم

به گزارش خبرنگار مهر، یحیی یوسف‌پور یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران ضمن تحلیل وقایع اخیر کشور و بررسی اقدامات انجام‌شده در سطح شهرستان، بر نقش خبرنگاران در امیدآفرینی و اطلاع‌رسانی صحیح تأکید کرد.
وی با ابراز تسلیت به مناسبت شهادت دانشمندان، نظامیان و مردم بی‌گناه کشور در پی تجاوزات اخیر، این حملات را محکوم کرد و اظهار داشت: رژیم صهیونیستی به‌طور هدفمند و با توهم ضربه به ساختار امنیتی کشور، حملاتی را آغاز کرد اما از هوشمندی و درایت رهبر معظم انقلاب غافل بود.
پاسخ قاطع ایران و غرش موشک‌ها در کمتر از ۲۴ ساعت، همه محاسبات آن‌ها را بر هم زد.
وی افزود: ورود آمریکا به این معرکه، خود نشان از ناکامی رژیم صهیونیستی دارد.
آن‌ها در راهبرد دوم خود نیز قصد ایجاد شکاف اجتماعی و گسل سیاسی را داشتند، اما غافل از آنکه ملت ایران با انسجام، ملی‌گرایی و میهن‌دوستی بی‌نظیر خود، در برابر بیگانگان ایستادگی خواهد کرد.
فرماندار چالوس با تأکید بر نقش تاریخ و فرهنگ کهن ایران گفت: هیچ کشوری نتوانسته بر فرهنگ ایرانی چیره شود.
ملت ایران با پیشینه‌ای هفت‌هزار ساله، همواره سربلند از آزمون‌های تاریخی بیرون آمده است.
رمز پیروزی ما اتحاد، همدلی و انسجام است و باید با تبعیت از منویات رهبر معظم انقلاب، مسیر عزت و افتخار را ادامه دهیم.
وی در ادامه به تشریح اقدامات انجام‌شده در شهرستان چالوس پرداخت و اعلام کرد: پس از اتفاقات اخیر، چندین نشست امنیتی با شورای تأمین برگزار شد تا ضمن رصد اوضاع، امنیت و آرامش در سطح شهرستان حفظ شود.
در حوزه بازار، جلسات فشرده‌ای برای تنظیم بازار و تأمین کالاهای اساسی از جمله آرد، نان و روغن برگزار شد.
وی از راه‌اندازی ۴۵ نانوایی کشیک در سطح شهرستان خبر داد که ۱۵ واحد از آن‌ها تا نیمه‌شب فعال بودند.
به گفته وی، ۳۲۰۰ کیسه آرد اضافی و ۴۰ تن روغن توزیع شد.
همچنین تقاضای جدیدی برای توزیع ۴۰ تن دیگر روغن ثبت شده است.