تشییع باشکوه 2 شهید حمله اسرائیل در کرج
مردم انقلابی کرج با حضور پرشور در خیابان های شهر، پیکر پاک دو شهید حمله موشکی اخیر رژیم صهیونیستی را تشییع کرده و ضمن محکومیت این جنایت، بر تداوم راه شهدا و دفاع از عزت ملی تأکید کردند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرج صبح امروز (1 تیرماه ) شهر کرج صحنه مراسم باشکوهی برای تشییع دو شهید والامقام بود که در جریان تجاوز موشکی اخیر رژیم صهیونیستی به شهادت رسیدند.
این مراسم از خیابان انقلاب در منطقه حصارک آغاز شد و با حضور گسترده مردم، تا آستان مقدس امامزاده محمد(ع) ادامه یافت.
مردم عزادار با در دست داشتن تصاویر رهبر معظم انقلاب اسلامی و شهدای مقاومت، شعارهایی چون «اللهاکبر»، «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند و خشم و انزجار خود را از جنایات رژیمهای متجاوز بهویژه رژیم صهیونیستی ابراز داشتند.
شرکتکنندگان در این آیین معنوی با تجدید بیعت با آرمانهای امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی بر آمادگی کامل خود برای دفاع از امنیت و عزت جمهوری اسلامی ایران تأکید کردند.
در پایان این مراسم پیکر مطهر شهیدان «محسن رضایی» و «محمدرضا قائمپناه» در جوار حرم مطهر امامزاده محمد(ع) به خاک سپرده شد و مردم با قرائت فاتحه و صلوات با آنان وداع کردند.
انتهای پیام/.