خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در پرند دستگیر شد

مهر | اجتماعی و حوادث، استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 16:29
رباط کریم- فرمانده انتظامی رباط کریم از دستگیری عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در پرند خبر داد.
رباط،كريم،پرند،كلانتري،دستگيري،مرتبط،دستگير

به گزارش خبرنگار مهر، سرهنگ تیمور کلانتری، بعد از ظهر یکشنبه، در جمع خبرنگاران، از دستگیری عامل مرتبط با رژیم صهیونیستی در پرند خبر داد.
کلانتری در تشریح این خبر اظهار داشت: با اشراف و تسلط اطلاعاتی در بسترهای حقیقی و مجازی، مأموران پلیس رباط کریم موفق به شناسایی و دستگیری مزدور رژیم اسرائیل در پرند شدند.
وی افزود: فرد دستگیر شده با سرویس اطلاعاتی اسرائیل در ارتباط بوده و با دریافت مبالغی پول و به صورت هدفمند اقدام به انتشار کلیپ‌های ضد ایرانی در بستر اینستاگرام به منظور تشویش اذهان عمومی شهروندان می‌کرد که در عملیاتی غافلگیرانه، متهم در مخفیگاهش در رباط کریم شناسایی و دستگیر شد.
فرمانده انتظامی رباط کریم خاطرنشان کرد: این فرد پس از تکمیل پرونده و انجام مراحل قانونی، به مراجع قضائی معرفی شده است.
پلیس از شهروندان خواسته تا ضمن حفظ آرامش، هرگونه اطلاعات مرتبط با این جرایم را به مقامات انتظامی و یا شماره‌های ۱۱۰، ۱۱۳ و ۱۱۴ گزارش دهند تا به تسریع در روند برقراری امنیت کمک شود.