خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کمالوندی: صنعت هسته‌ای ریشه در کشور ما دارد و از بین نمی‌رود

باشگاه خبرنگاران | سیاسی | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 16:00
سخنگوی سازمان انرژی اتمی گفت: این اولین بار نیست که به صنعت هسته‌ای کشور خسترت وارد می‌شود ما قبلا هم خسارت‌هایی که وارد شده است را جبران کردیم و با توجه به توانی که داریم این صنعت ادامه پیدا می‌کند.
صنعت،اعتراض،ايران

باشگاه خبرنگاران جوان - بهروز کمالوندی سخنگوی سازمان انرژی اتمی در گفت‌وگویی اظهار کرد: حمله به تاسیسات هسته‌ای صلح آمیز ایران خلاف قوانین بین المللی است همانطور که ایران در دفعات قبل نسبت به این دست اقدامات اعتراض کرده، این بار هم به این مساله همزمان در آژانس و شورای امنیت اعتراض کرده است.
وی گفت: صنعت هسته‌ای ریشه در کشور ما دارد و این صنعت ملی از بین نمی‌رود البته خسارت‌هایی متوجه صنعت شده و این هم اولین بار نیست.
ما قبلا هم خسارت‌ها را جبران کردیم و با توجه به توانی که داریم این صنعت ادامه پیدا می‌کند.
منبع: ایسنا