تسهیلات ویژه ۳۵۰ میلیونی برای خرید تاکسی برقی
مشرق
|
اجتماعی و حوادث
|
یکشنبه، 01 تیر 1404 - 15:12
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی شهر تهران از اعطای تسهیلات ویژه ۳۵۰ میلیون تومانی شهرداری تهران به خریداران تاکسی های برقی جدید خبر داد و گفت: این وام علاوه بر تسهیلات یک میلیارد و ۲۰۰ میلون تومانی است که زمینه پرداخت آن با کمک دولت فراهم شده است.

به گزارش مشرق، شادی مالکی با اعلام فراخوان واگذاری آیون های برقی، از ارائه تسهیلات ویژه و جدید ۳۵۰ میلیون تومانی شهرداری تهران برای تاکسی های برقی آیون خبر داد و گفت: با تدابیر صورت گرفته در مجموع حدود ۸۰ درصد قیمت آیون ها از طریق تسهیلات به متقاضیان اعطا می شود.
شادی مالکی افزود: در راستای تحقق ماده ۱۲ قانون رفع موانع تولید رقابت پذیر، تسهیلاتی ویژه ای توسط دولت به خریداران تاکسی برقی ارائه خواهد شد.
مدیرعامل سازمان مدیریت و نظارت بر تاکسیرانی شهر تهران ادامه داد: بر همین اساس علاوه بر یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان وامی که قرار بوده به عنوان تسهیلات به متقاضیان خرید تاکسی برقی ارائه شود، ۳۵۰ میلیون تومان نیز از سوی شهرداری تهران به این متقاضیان ارائه خواهد شد.