خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

مدودف: ترامپ جنگی جدید برای آمریکا به ارمغان آورد

مشرق | بین‌الملل | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 14:40
معاون شورای امنیت روسیه به شدت از اقدام رئیس جمهور آمریکا برای هدف قرار دادن تاسیسات هسته‌ای ایران انتقاد کرد و گفت: ترامپ به‌رغم شعارهای خود جنگی جدید برای آمریکا به ارمغان آورد.
ايران،حمله،آمريكا،رئيس،جنگي،ايالات

به گزارش مشرق، دیمیتری مدودف، نائب رئیس شورای امنیت روسیه پس از حمله وحشیانه آمریکا به بخش‌هایی از سه تاسیسات هسته‌ای ایران طی پیامی در کانال تلگرامی خود به برشمردن دستاوردهای ایالات متحده از این حمله پرداخت و خاطرنشان کرد: ۱- ظاهرا زیرساخت حیاتی چرخه هسته‌ای ایران آسیب ندیده و یا تنها کمی آسیب دیده است.
۲- اکنون به‌طور مشخص می‌توانیم بگوئیم - تولید مواد هسته‌ای در آینده - ادامه خواهد داشت.
۳- چندین کشور آماده‌اند تا ایران را به‌طور مستقیم با تسلیحات هسته‌ای‌شان مجهز کنند.
۴- اسرائیل تحت حمله قرار دارد، انفجارها اتفاق می‌افتد و مردم دچار حمله عصبی می‌شوند.
۵- آمریکا به جنگی دیگر کشیده شده است که چشم‌انداز آن، عملیات زمینی است‌.
۶- نظام سیاسی ایران حفظ شده و با احتمال بسیار بالایی قوی‌تر شده است.
۷- بسیاری از مردم ایران پشت رهبری آن ایستاده‌اند و باقی نیز از آن جانبداری می‌کنند.
۸- ترامپ که به‌عنوان رئیس جمهور صلح‌طلب روی کار آمد، اکنون جنگی جدید برای آمریکا به ارمغان آورده است.
۹- اکثریت قاطع کشورهای جهان اکنون مقابل اقدامات اسرائیل و ایالات متحده هستند.
۱۰- ترامپ با چنین موفقیتی، به‌رغم رشوه‌هایی که برای دریافت آن داده، هرگز روی جایزه صلح نوبل را نخواهد دید.
شروع خوبی است آقای رئیس جمهور، تبریک می‌گویم!