خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

700 میلیارد اعتبار مورد نیاز سد باهوش تنگستان

تسنیم | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 12:12
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای استان بوشهر با اشاره به پیشرفت 38 درصدی سد باهوش تنگستان گفت: برای تکمیل این سد 700 میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
باهوش،سد،آب،تنگستان،اهرم،آبياري،تأمين

علی محمدی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه سد باهوش تنگستان نقش مهمی در تأمین آب کشاورزی و نخلستان‌های اهرم تنگستان دارد گفت: سد باهوش دارای 39 متر ارتفاع و طول تاج 180 متر و حجم مخزن 20 میلیون مترمکعب است که نقش اساسی در آبیاری نخلستان‌های اهرم تنگستان دارد.
وی پیشرفت فیزیکی سد باهوش را 38 درصد اعلام و خاطرنشان کرد: انتظار می‌رود پیمانکار بر اساس تعهدات خود این پروژه را در سال آتی به مرحله آبگیری برساند.
مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان بوشهر از تزریق 85 میلیارد تومان در پروژه سد باهوش تنگستان خبر داد و تصریح کرد: اعتبار مورد نیاز این پروژه 700 میلیارد تومان است که در صورت تأمین سال آینده این سد به مرحله آبگیری می‌رسد.
وی ادامه داد: سد باهوش در حوضه آبریزی به مساحت 628 کیلومتر مربع قرار دارد و بر روی رودخانه باهوش عملیات اجرایی در حال اجرا است.
محمدی کنترل سیلاب، تأمین آب مطمئن برای آبیاری نخلستان‌ها و بخشی از حقابه نخیلات شبکه آبیاری اهرم، کاهش فشار بر سفره‌های آب زیرزمینی منطقه و تثبیت مشاغل حوزه کشاورزی از جمله اهداف ساخت سد باهوش اعلام کرد.
انتهای پیام/