خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت گندم در ۴۰۰ هکتار از مزارع موقوفه بهشهر انجام شد

مهر | استان‌ها | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 11:24
بهشهر - مدیرکل اوقاف و امور خیریه مازندران از برداشت ۴۰۰ تن گندم از اراضی موقوفه میرزامهدی اشرفی بهشهر خبر داد.
گندم،برداشت،موقوفه،بهشهر

به گزارش خبرنگار مهر، حجت‌الاسلام ابراهیم حیدری‌جناسمی صبح یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در خصوص سرمایه‌گذاری برای تولید، اظهار کرد: بر اساس رهنمودهای نماینده ولی فقیه و رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و در راستای کمک به خودکفایی گندم، ۱۸۵ هکتار از اراضی موقوفه میرزا مهدی اشرفی بهشهر زیر کشت گندم رفت.
وی گفت: امسال در این اراضی حدود ۴۰۰ تن گندم برداشت شد که گندم‌های برداشت شده تحویل کارخانه آرد موقوفه عباسعلی دماوندی بهشهر داده شده است.
مازندران ۵۸ هزار هکتار گندمزار دارد و سالانه ۱۵۰ هزار تن محصول در آن برداشت می‌شود.