خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ثبت نام بیش از ۸۵ هزار نفر در سامانه نقل و انتقالات فرهنگیان

مهر | اجتماعی و حوادث | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 10:52
رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش از ثبت نام بیش از ۸۵ هزار نفر در سامانه نقل و انتقالات خبر داد.
باقرزاده،سامانه،داوطلبان،نفر،دانشگاه،آزمون،پرورش،زمان،آموزش

به گزارش خبرگزاری مهر، علی باقرزاده، رئیس مرکز برنامه ریزی منابع انسانی و امور اداری وزارت آموزش و پرورش در جلسه شورای معاونان که با حضور وزیر آموزش و پرورش برگزار شد با اشاره به اینکه اطلاعات بیش از ۷۲ هزار نفر از پذیرفته شدگان مرحله اول دانشگاه فرهنگیان و تربیت دبیر شهید رجایی در اختیار گزینش و داوطلبان قرار گرفته است.
وی ادامه داد: اجرای کار به عهده دانشگاه است و سایر معاونت‌های مربوط نیز شایسته است که در این زمینه به کمک دانشگاه بیایند.
باقر زاده تصریح کرد: پس از اعلام زمان بازگشایی سامانه دانشگاه؛ پذیرفته شدگان باید مدارک خود را در سامانه بارگذاری کنند تا مورد ارزیابی و صحت سنجی قرار گیرد.
وی تأکید کرد از شب گذشته، سامانه جهت بارگذاری مدارک داوطلبان به مدت ۳ الی ۴ روز باز خواهد بود.
معاون وزیر افزود: در مرحله بعد، آزمون روانشناختی و بدون امتیاز برگزار خواهد شد تا در صورت نیاز افرادی برای رسیدگی به کمیسیون پزشکی استان معرفی شوند.
وی گفت: داوطلبان باید به نزدیک ترین منطقه آموزش و پرورش جهت انجام تست روانشناختی مراجعه کرده و تحت ارزیابی قرار گیرد و از مدیران کل نیز انتظار می‌رود در صحت سنجی داوطلبان دقت نظر به خرج دهند.
باقرزاده تصریح کرد: در همین مسیر اقدامات گزینشی نیز طبق زمانبندی انجام خواهد شد.
باقرزاده گفت: قریب به ۴۹۹ هزار نفر در این آزمون ثبت نام کرده اند و به ازای هر یک مجوز، نزدیک به ۱۶ نفر داوطلب وجود دارد.
علی باقرزاده گفت: زمان برگزاری آزمون اوایل مرداد ماه است که پس از قطعی شدن زمان، اطلاع رسانی‌های لازم انجام خواهد شد.
باقرزاده به ثبت نام قریب ۸۵ هزار نفر در سامانه نقل و انتقال فرهنگیان اشاره کرد و گفت: نقل و انتقال تا ۶ تیرماه ادامه خواهد داشت که پس از بررسی طبق جدول زمانبندی نتایج اعلام خواهد شد.