خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

جمعه، 15 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

پروژه‌های آبخیزداری شاهرود با حجم ۲۰۰ هزار مترمکعب انجام شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 15:24
شاهرود - رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه پروژه‌های آبخیزداری با حجم آبگیری ۲۰۰ هزار مترمکعب در شهرستان انجام شد، گفت: برای این طرح‌ها بالغ‌بر سه میلیارد تومان هزینه شده است.
آبخيزداري،سيلاب،كنترل،اجراي،كشاورزيان،آبگيري

محمدرضا کشاورزیان در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن بیان اینکه پروژه‌های آبخیزداری از اعتبارات صندوق توسعه ملی با حجم آبگیری بیش از ۲۰۰ هزار مترمکعب در شاهرود انجام شد، ابراز داشت: این مهم با رویکرد جامع‌نگری در نقاطی انجام می‌شود که طرح تفصیلی-اجرائی داشته باشد.
وی افزود: در این راستا از اعتبارات صندوق توسعه ملی سال گذشته ۱۰ بند سنگ و ملات و دو بند خاکی و سه مورد گابیون در حوزه‌های آبخیز ابر، سورخان، میغان، دهملا بااعتبار بیش از سه میلیارد تومان انجام شد.
رئیس اداره منابع طبیعی شاهرود بابیان اینکه حجم آبگیری این طرح‌ها بیش از ۲۰۰ هزار مترمکعب است، ابراز داشت: طبق برآوردها با اجرای این پروژه‌های آبخیزداری به ظرفیت مدیریت روان‌آب‌های سطحی در شهرستان افزوده خواهد شد.
کشاورزیان در ادامه تصریح کرد: هدف از اجرای این پروژه‌ها بهره‌وری از روان‌آب‌های سطحی، کنترل سیلاب، افزایش و تقویت سفره‌های آب زیرزمینی، پیشگیری و کاهش اثرات خشک‌سالی، کنترل فرسایش خاک، تثبیت خاک و بهبود پوشش گیاهی است.
وی افزود: اجرای طرح‌های آبخیزداری در سیلاب‌های اخیر فروردین‌ماه امسال نشان داد که این پروژه‌ها تا چه میزان می‌تواند در کنترل سیلاب مؤثر باشد و در قسمت‌هایی که آبخیزداری انجام شد گزارشی از سیلاب نیز مطرح نشد.