خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

نمایندگی ایران: آمریکا و اسرائیل باید با عواقب نقض حقوق بین‌الملل رو‌به‌رو شوند - تسنیم

تسنیم | بین‌الملل | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 10:12
نمایندگی ایران نزد سازمان ملل متحد با اشاره به حمله تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی به ایران تاکید کرد: آمریکا و رژیم اسرائیل باید به طور کامل در قبال این نقض آشکار قوانین بین المللی پاسخگو باشند و باید با عواقب وخیم آن روبه رو شوند.
ايران،نمايندگي،دائم،صهيونيستي

به گزارش گروه سیاست خارجی خبرگزاری تسنیم، نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران نزد سازمان ملل متحد پس از حملات رژیم صهیونیستی به ایران در حساب رسمی خود در برنامه ایکس نوشت: نمایندگی دائم جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد، نیمه شب به وقت محلی، نامه‌ای فوری به شورای امنیت ارائه کرده و بمباران غیرقانونی و بی‌ملاحظه تأسیسات هسته‌ای ایران توسط ایالات متحده را به شدت محکوم کرده است.
نمایندگی ایران تصریح کرد: ایالات متحده و رژیم خونخوار صهیونیستی اسرائیل باید به طور کامل در قبال این نقض آشکار قوانین بین‌المللی پاسخگو باشند و باید با عواقب وخیم آن روبه‌رو شوند.
انتهای پیام/