خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 01 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خوش خبر: با رایزنی تقوی در صربستان ماندنی شدیم/ FIVB نگران ایران است

تسنیم | ورزشی | یکشنبه، 01 تیر 1404 - 09:29
سرپرست تیم ملی والیبال ایران، گفت: با رایزنی های رئیس فدراسیون مذاکراتی که با فدراسیون جهانی والیبال و فدراسیون صربستان انجام شد، پس از پایان هفته دوم در صربستان اردو خواهیم زد و سپس به گدانسک خواهیم رفت.
تيم،هفته،ملي،واليبال،برنامه،ايران،صربستان،شرايط،لهستان،راهي

به گزارش خبرگزاری تسنیم، ملی‌پوشان والیبال ایران این روزها در بلگراد پایتخت صربستان خود را برای حضور در هفته دوم لیگ ملت‌ها آماده می‌کنند؛ جایی که شاگردان روبرتو پیاتزا باید به مصاف تیم‌های صربستان، آرژانتین، آلمان و هلند بروند.
سرپرست تیم ملی والیبال ایران درباره تغییر ایجاد شده در برنامه شاگردان روبرتو پیاتزا، تاکید کرد: قرار بود بعد از پایان هفته دوم لیگ ملت‌ها در صربستان تیم ملی عازم ایران شود تا بعد از برگزاری یک اردوی 8 روزه در تهران و تجدید قوا راهی گدانسک لهستان شود تا خود را برای حضور در هفته سوم آماده کند.
امیر خوش خبر ادامه داد: در حالی که امسال منظم‌ترین برنامه اردویی را از مدت‌ها پیش داشتیم، با توجه به مشکلاتی که به واسطه جنگ تحمیلی در پروازها به وجود آمد، پس از هماهنگی‌های تقوی رئیس فدراسیون با فدراسیون والیبال صربستان و فدراسیون جهانی والیبال، برنامه تیم ملی تغییر کرد و بر این اساس ملی پوشان هشت روز بعد از هفته دوم لیگ ملت‌ها را در صربستان خواهند ماند و پس از آن راهی لهستان می‌شوند تا بعد از برگزاری دو بازی دوستانه با تیم ملی والیبال لهستان در شهر اولشتین آماده حضور در هفته سوم شوند.
در شرایط حال حاضر FIVB نگران تیم ایران هست و چندین مرتبه در خصوص برنامه های ما و تغییراتی که دادیم جلساتی داشتیم و دائما در حال به روز رسانی برنامه ها و اطلاع رسانی هستند و برنامه های تیم ایران را چک می‌کند تا اگر کمکی خواستیم، بتوانند انجام دهند.
خوش خبر افزود: متاسفانه این موضوع برنامه‌های پیاتزا را به هم ریخته است.
ایشان به دنبال این بود که از ظرفیت‌های تیم ملی والیبال ب ایران استفاده کند و تغییراتی را در هفته دوم و سوم ترتیب دهد، اما مشکلات به وجود آمده باعث شده که بدون تغییرات نفرات و اضافه شدن بازیکنی راهی مسابقات هفته دوم و سوم شویم.
وی در پایان گفت: تمرینات تیم ملی با جدیت خاصی پیگیری می‌شود و ملی‌پوشان به دنبال این هستند تا در این شرایط سخت با کسب نتایج خوب شادی را برای مردم به ارمغان بیاورند و ذره‌ای باعث خوشحالی آنها شوند.
هرچند شرایط سخت‌تر می‌شود و دل تنگی ها و نگرانی های بازیکنان و اعضای کادر فنی بیشتر می شود، اما اراده بچه ها بیشتر و مصمم‌تر می شوند.
امیدوارم با این شرایط روحی سخت بتوانیم بهترین خود را مقابل رقبا در میدان به نمایش بگذاریم.
انتهای پیام/