خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 31 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

جو آرام و پایدار در لرستان؛ هوا گرم‌تر می‌شود

مهر | استان‌ها | شنبه، 31 خرداد 1404 - 18:24
خرم‌آباد- کارشناس اداره کل هواشناسی استان لرستان وضعیت هوای استان طی امروز و روزهای آینده را تشریح کرد.
استان،نقاط،افزايش،هواشناسي

راضیه پیله‌وران در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با تشریح وضعیت آب و هوای استان گفت: امروز جوی آرام و پایدار را در همه نقاط استان پشت سر گذاشتیم.
وی ادامه داد: همان طور که پیش بینی کرده بودیم دماهای کمینه صبحگاهی در اغلب نقاط استان افزایش پیدا کرده‌اند.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان لرستان توضیح داد: انتظار داریم که تا روز دوشنبه همچنان این جو آرام و پایدار در استان ادامه داشته باشد.
پیله‌وران بیان کرد: پیش بینی می‌کنیم طی ساعات بعد از ظهر هم سرعت باد در اغلب نقاط استان افزایش پیدا کرده و در مناطق شرقی هم به بازه قابل ملاحظه‌ای برسد.
وی یادآور شد: طی این مدت مجدداً دماها افزایش پیدا می‌کند و هوا گرم‌تر می‌شود.
کارشناس اداره کل هواشناسی استان لرستان اضافه کرد: لذا با توجه به این شرایط مدیریت مصرف حامل‌های انرژی را به همه هم استانی‌های عزیز توصیه می‌کنیم.