محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی از دیار مقاومت+فیلم
مردم استان کردستان که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون 5536 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده اند، ضمن محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، از ادامه راه شهدا می گویند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کردستان؛ مردم انقلابی و مرزدار استان کردستان نیز همزمان با سایر کشور جنایت اسرائیل در ترور فرماندهان نظامی، دانشمندان هستهای و کشتار کودکان و زنان ایرانی را محکوم کرده و معتقدند امروز که میهن اسلامی آماج تجاوز آشکار منفورترین و جتایتکارترین رژیم تاریخ قرار گرفته است، باید کوبندهترین و شدیدترین پاسخها به آنها داده شود تا برای همیشه درس عبرتی از ادامه چنین تجاوزاتی شود.
ترور فرماندهان نظامی و دانشمندان هستهای در منطقه مسکونی و در کنار خانوادهشان، یا حمله کور به زیرساختهای اساسی و مناطق مسکونی، تنها حمله به یک فرد یا مکان نیست؛ بلکه تعرض به امنیت ملی، باورها، آمال و آرزوهای یک ملت، پیشرفتهای علمی و در نهایت، تهدیدی جدی برای صلح و ثبات منطقهای و جهانی است.
استان کردستان، سرزمین مجاهدتهای خاموش و دیار مرزداران که همواره در طول تاریخ، خط مقدم دفاع از عزت و استقلال ایران بوده و طعم تلخ جنگ و ترور را چشیده است، معنای ایستادگی و مقاومت را به نیکی میداند.
مردم این دیار بهتر از هر کسی میدانند که هدف دشمنان این مرز و بوم با جنگ و عملیات روانی گسترده، شکستن روحیه مقاومت، ایجاد تفرقه و برهم زدن آرامش روانی جامعه است.
در این برهه حساس، هوشیاری، حفظ آرامش و تقویت وحدت ملی، حیاتیترین وظیفه مردم کشور است.
بهترین پاسخ به این اقدامات خصمانه، متحد ماندن و تکیه بر قدرت درونی ملت و حمایت از نیروهای مقتدر مسلح است.
مردم استان کردستان که از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون 5536 شهید تقدیم نظام مقدس جمهوری اسلامی کردهاند، ضمن محکومیت تجاوزات رژیم صهیونیستی به خاک کشورمان، از ادامه راه شهدا میگویند.
.
انتهای پیام/481/