سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

خدمت‌رسانی مسئولان قضایی زنجان بدون وقفه انجام شود - تسنیم

تسنیم | استان‌ها | شنبه، 31 خرداد 1404 - 13:28
رئیس کل دادگستری استان زنجان، گفت: در شرایط فعلی خدمت رسانی مسئولان قضایی به مردم بدون وقفه انجام شود و باید حضور آن ها در مساجد نیز افزایش یابد.
زنجان،استان،قضايي،قوه،قضائيه،شوراي،شهداي

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، جلسه شورای قضایی استان زنجان برگزار شد.
حجت‌الاسلام علی فرجی برحق در جلسه شورای قضایی استان زنجان که به مناسبت هفته قوه قضائیه در بازرسی کل استان زنجان برگزار شد، با گرامیداشت فرا رسیدن هفته قوه قضاییه و شهدای انقلاب اسلامی، اظهار کرد: انجام وظایف محوله به نحو صحیح در مجموعه قوه قضائیه بایستی با قوت بیشتر جهت ارائه خدمات به مردم استان زنجان دستور کار قرار گیرد‌.
وی افزود: مدیران سازمان‌های تابعه قوه قضائیه در استان زنجان باید در راستای اجرای سیاست‌های قوه قضائیه و انجام وظایف محوله آن هم به موقع و دقیق اهتمام کنند.
رئیس‌کل دادگستری استان زنجان با بیان اینکه در شرایط فعلی جامعه تلاش مدیران با حداکثر توان برای رفع مشکلات مردم و رسیدگی به مشکلات جامعه باید انجام شود مطرح کرد: حضور مسئولان قضایی در مساجد در طول هفته قوه قضاییه برای رسیدگی به مشکلات حقوقی و قضایی مردم بر اساس جدول زمان‌بندی شده انجام شود.
لازم به ذکر است؛ در ابتدای جلسه اعضای شورای قضایی استان گزارشی از اقدامات و برنامه‌های مجموعه خود ارائه کردند.
غبارروبی مزار شهدای پایین زنجان
گفتنی است صبح امروز نیز رئیس کل دادگستری به همراه دادستان مرکز زنجان و شورای قضایی استان، مزار شهدای پایین زنجان را غبارروبی کردند.
انتهای پیام/