خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 16 خرداد 1405
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

بایرن مونیخ مچ بوکا را خواباند و صعود کرد - تسنیم

تسنیم | ورزشی | شنبه، 31 خرداد 1404 - 13:27
تیم تحت هدایت ونسان کمپانی بر بوکاجونیورز غلبه کرد و به عنوان نخستین تیم راهی مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی باشگاه ها 2025 شد.
گروه،دقيقه،تيم،بوكاجونيورز،امتيازي،بايرن

به گزارش خبرگزاری تسنیم، در ادامه بازی های مرحله گروهی جام جهانی باشگاه ها 2025 که در کشور آمریکا در جریان است، بامداد امروز (شنبه) دو دیدار برگزار شد که بر این اساس از گروه C تیم های بایرن مونیخ و بوکاجونیورز به مصاف هم رفتند و در نهایت این شاگردان ونسان کمپانی بودند که موفق شدند با نتیجه 2 بر یک به پیروزی برسند تا به عنوان نخستین تیم راهی مرحله یک‌هشتم نهایی شوند.
کین در دقیقه 18 و اولیسه در دقیقه 84 برای باواریابی ها گلزنی کردند و تنها گل بوکا را مرنتیل در دقیقه 66 به ثمر رساند.
بایرن با این برد 6 امتیازی شد و صدرنشین این گروه است؛ این در حالی است که بوکاجونیورز با یک امتیاز در رده سوم ایستاده است.
در بازی دیگر، در گروه D تیم اسپرانس تونس موفق شد با نتیجه یک بر صفر لس‌آنجلس را شکست دهد و به صعود امیدوار شود.
اسپرانس با این برد 3 امتیازی شد و در رده سوم قرار دارد.
لس‌آنجلس هم بدون امتیاز قعرنشین این گروه است.
در ادامه بازی‌های؛ امشب دو دیدار به شرح زیر برگزار می‌شود:
ماملودی سان‌داونز - دورتموند؛ ساعت 19:30
اینتر - اوراوا ردز؛ ساعت 22:30
انتهای پیام/