خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

غدیر با طعم «اتحاد ملی» در آذربایجان غربی؛تجلی عشق به ولایت

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 خرداد 1404 - 20:23
ارومیه - مهمانی ۱۲ کیلومتری غدیر امسال با شعار«ایران، ذوالفقار علی(ع)» با حضور باشکوه مردم مناطق مختلف آذربایجان غربی به صحنه ای از عشق به ولایت فقیه و اتحاد و همدلی ملی تبدیل شد.
غدير،ولايت،حضور،عيد،استان،آذربايجان،غربي،رژيم،اسلام،اسلامي،پ ...

خبرگزاری مهر- گروه استان‌ها: همزمان با سالروز عید غدیر مردم مناطق مختلف شهری و روستایی با حضور پرشور و اجتماع هزاران نفری در قالب مهمانی ۱۲ کیلومتری ضمن اعلام اتحاد و همبستگی ملی، فریاد خشم از رژیم صهیونیستی عشق به ولایت فقیه را رقم زدند.
مردم ارومیه در مسیر این راهپیمایی دو کیلومتری که عصر شنبه ۲۴ خردادماه از خیابان شهید سلیمانی ارومیه با حضور اقشار مختلف مردم آغاز شده است، با حضور با شکوه خود در این راهپیمایی و اعلام انزجار از جنایات رژیم صهیونیستی با شعارهای مرگ بر آمریکا، مرگ بر اسرائیل تصویری از اتحاد ملی و عشق به ولایت فقیه را ترسیم کردند.
این اجتماع باشکوه، نماد پیوند عمیق مردم با فرهنگ غدیر و ولایت علوی بود؛ مردمی که در کنار بزرگداشت عید ولایت، حمایت خود را از مظلومان فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی نیز اعلام کردند.
حماسه غدیر در خوی؛ جلوه‌ای از عشق به ولایت و همدلی با مظلومان جهان
در شهر دارالمومنین خوی نیز مردم با حضور پرشور خود جلوه‌ای از اتحاد ملی را رقم زده و با حضور ولایت مدار خود از نفرت و انزجار خود را از رژیم غاصب اسرائیل ابراز کردند.
ویژه‌برنامه حماسه غدیر به مناسبت عید سعید غدیر خم با حضور پرشور مردم ولایت‌مدار خوی در خیابان شهید شریعتی برگزار شد.
در این مراسم، بیش از ۵۰ غرفه فرهنگی، رفاهی، مشاوره‌ای، پاتوق گفت‌وگو، ایستگاه نقاشی کودکان و برنامه‌های متنوع دیگر برای عموم مردم دایر بود.
همچنین بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم، شربت و شیرینی میان شرکت‌کنندگان توزیع شد.
در سایر مناطق شهری و روستایی استان نیز مردم با حضور هزاران نفری خود در آئین‌های عید غدیر ابراز داشتند تا آخرین قطره خونشان پای آرمان انقلاب و دنباله رو و پیرو ولایت هستند و در این راه از بذل جان دریغ نخواهند ورزید.
استقبال کم نظیر مردم ولایت مدار استان از جشن غدیر حاوی پیامی روشن بود و آن اینکه مردم مؤمن و ولایت مدار این شهرستان حامی ولایت و پیرو واقعی ولایت در ایران اسلامی هستند.
مهمترین جلوه این جشن حضور همزمان مسلمانان اهل تسنن و تشیع در این آئین بزرگ بود که حامل پیام وحدت عمیق بین مسلمانان شیعه و سنی و ایستادگی توأمان آنان در مقابل دسیسه‌های دشمنان بود.
اطعام ۱۱۸ هزار نفری غدیر در آذربایجان غربی
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان غربی با بیان اینکه همزمان با سالروز غدیر مهمانی ۱۲ کیلومتری در سطح استان برگزار شد، افزود: همچنین ۳۰۱ موکب در مسیر راهپیمایی در شهرهای استان به مردم ارائه خدمات کردند.
حجت الاسلام منصور امامی با اشاره به پویش ۶۱۵ دیگ اطعام غدیری در سطح استان، گفت: در این راستا ۱۱۸ هزار پرس غذای گرم در بین مردم توزیع شد.
وی امام علی علیه‌السلام را «آئینه تمام‌نمای صفات الهی، پدر امت و سرچشمه حکمت» معرفی کرد و بر اهمیت بازشناسی و تعمیق معارف نهج‌البلاغه در قالب جلسات منظم تأکید کرد.
حجت الاسلام امامی با بیان اینکه حضرت علی (ع) در دنیا نظیر ندارد، اظهار کرد: پرچم ولایت فقیه امروز در امتداد همان مسیر نورانی غدیر برافراشته شده است.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی اظهار کرد: ما وارث میراث ۱۴۰۰ سال مجاهدت و خون دل شیعیان در حفظ و پاسداشت ولایت هستیم و این خط روشن ولایت از غدیر آغاز شده است.
حجت الاسلام امامی گفت: دشمن صهیونی نشان داد همان‌گونه که از بدو اسلام یهود دشمن اهل بیت علیهم السلام بود امروز نیز ایران اسلامی که نماینده ولایت الهی است با دشمنی یهود و اسرائیل مواجه هستیم.
مدیرکل تبلیغات اسلامی آذربایجان‌غربی با تاکید بر ترویج فرهنگ غدیر گفت: تبیین جایگاه عظیم و سترگ واقعه غدیر، کلید تحقق حکومت عدل علوی بوده و تبیین آن بر همه لازم است.
وی غدیر را سیاسی‌ترین عید مسلمانان دانست و گفت: ذکر و فضائل امام علی علیه‌السلام خود عبادت است و باید تلاش شود این آموزه‌ها به نسل نو منتقل شود تا استمرار راه ولایت تضمین شود.
غدیر عامل جاودانگی اسلام
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه جشن‌های غدیر به شایستگی برگزار شود گفت: غدیر عامل جاودانگی اسلام است.
آیت الله عسگر دیرباز با بیان اینکه برگزاری باشکوه جشن غدیر و حضور پرشور مردم در این جشن‌ها پیوندی عمیق میان مردم و اهل بیت عصمت و طهارت (ع) ایجاد می‌کند، اظهار کرد: جشن‌های غدیر فرصت مغتنمی برای تبیین ابعاد مختلف این واقعه تاریخی و ماندگار کردن پیام آن است.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری افزود: عظمت غدیر باید برای مردم بویژه جوانان تبیین شود تا با بزرگی و ارج و منزلت این روز و این عید بزرگ آشنا شوند.
وی یادآورشد: شور و شعف اقشار مختلف مردم در جشن‌های غدیر این مهم را ثابت می‌کند ملت مسلمان ایران پیوندی ناگسستنی با اهل بیت دارند و مهم‌تر از همه امیر مؤمنان و راه و منش او همواره الگوی آنها خواهد بود.
آیت الله دیرباز به پیام غدیر اشاره کرد و گفت: پیام غدیر این است مسلمانان پس از نبی مکرم اسلام به حال خود رها نشده‌اند بلکه همواره به تعالیم و مجریان اسلام نیاز دارند.
نماینده مردم آذربایجان غربی در مجلس خبرگان رهبری افزود: غدیر حق بزرگی بر گردن ما دارد و باید به شایستگی این حق را ادا کنیم.
در این مراسم مردم مناطق مختلف استان همراه با همه هموطنانمان در سراسر کشور تجاوز اخیر رژیم کودک کش اسرائیل را به خاک کشورمان محکوم کردند و به خاطر عملیات موفقیت آمیز و غرورآفرین وعده صادق ۳ تشکر و ابراز خوشحالی کردند.