خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

سرمربی والیبال زنان: ناراحتم که به هدفمان نرسیدیم

مهر | ورزشی | شنبه، 24 خرداد 1404 - 15:29
سرمربی تیم ملی والیبال زنان ایران پس از دیدار برابر اندونزی گفت: تمرین کردیم و با هدف خاصی به مسابقات آمدیم. جای ناراحتی دارد که به هدفمان نرسیدیم.
تكنيك،تمرين،بازيكنان،مسابقه،دليل

به گزارش خبرگزاری مهر، تیم ملی زنان ایران در آخرین مسابقه خود از جام ملت‌های آسیا مقابل اندونزی نتیجه را واگذار کرد و در رتبه ششم قرار گرفت.
لی دو هی در مورد این مسابقه بیان کرد: تمرین کردیم و با هدف خاصی برای مسابقات آمدیم.
جای ناراحتی دارد که به هدفمان نرسیدیم.
بازیکنان هر چه شرایط سخت‌تر می‌شود و هر چه بیشتر بازی می‌کنند نسبت به اول افت می‌کنند که نمی‌دانم مشکل تکنیک دارند یا توان.
باید دنبال دلیل بگردیم و آن را حل کنیم.
وی ادامه داد: معمولاً تیم‌ها در اوایل تورنمنت به دلیل استرس نمی‌توانند عملکرد خوبی داشته باشند اما به تدریج به فضا عادت می‌کنند و بهتر می‌شوند اما بازیکنان ما در سه بازی اول که تازه از تمرین آمده بودیم، بهتر کار کردند و هر چه گذشت عادت‌های قبل‌شان برگشت.
نیاز است با آنها صحبت کنم تا ببینم مشکل‌شان از نظر استقامت و تکنیک است یا مشکلات دیگری دارند.