خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

وزرای خارجه اروپایی نشستی درباره برجام برگزار می‌کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 13:55
وزرای خارجه اتحادیه اروپا بیست و چهارم تیر ماه برای بحث درباره توافق هسته‌ای ایران نشست برگزار خواهند کرد.
توافق،عمل،ايران،گام،كاهش،تعهداتشان

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از شبکه تلویزیونی المیادین، وزرای خارجه اتحادیه اروپا پانزدهم ماه کنونی (بیست و چهارم تیر ماه) برای بحث و تبادل نظر درباره توافق هسته‌ای ایران نشست برگزار می‌کنند.
این نشست در پی اقدام کشورمان در برداشتن گام دوم خود در کاهش عمل به تعهدات برجامی خود برگزار می‌شود.
ایران روز یکشنبه گام دوم خود در مسیر کاهش اجرای تعهدات برجامی را برداشت و به صورت رسمی اعلام کرد غنی‌سازی اورانیوم را در سطح بالاتر از ۳.۶۷ درصد آغاز می‌کند.
­عباس عراقچی، معاون سیاسی وزیر امور خارجه کشورمان، به طرف‌های اروپایی برجام هشدار داد در صورتی که با تهران به راه‌حلی برای عمل به تعهداتشان و منتفع کردن ایران از این توافق بین‌المللی نرسند، تهران پس از ۶۰ روز گام سوم خود را در کاهش اجرای عمل به تعهداتش بر اساس توافق هسته‌ای سال ۲۰۱۵ برمی‌دارد.
تصمیم ایران در افزایش غنی‌سازی اورانیوم در واکنش به خروج یکجانبه آمریکا از برجام و عهدشکنی طرف‌های اروپایی این توافق بین‌المللی در عمل به تعهداتشان اتخاذ شد.
انتهای پیام/