خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

تعویق یک هفته‌ای امتحانات دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه

مهر | استان‌ها | شنبه، 24 خرداد 1404 - 10:41
کرمانشاه- معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از تعویق یک هفته‌ای امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ خبر داد.
امتحانات،دانشجويان،نيمسال،منصوري،تحصيلي

فیض‌الله منصوری در گفتگو با خبرنگار مهر از تغییر زمان برگزاری امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ برای دانشجویان این دانشگاه خبر داد.
بر اساس اعلام وی، امتحانات پیش‌بینی‌شده برای این نیمسال، با یک هفته تأخیر نسبت به زمان‌بندی قبلی آغاز خواهد شد.
منصوری در تشریح این تصمیم اعلام کرد: امتحانات پایان نیمسال دوم سال تحصیلی جاری، از روز یکشنبه مورخ ۱۴۰۴/۰۴/۰۱ آغاز خواهد شد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه در ادامه افزود: برنامه جدید و دقیق امتحانات پس از تدوین و نهایی شدن، از طریق دانشکده‌های مربوطه به اطلاع دانشجویان رسانده خواهد شد.
دانشجویان موظف هستند برای اطلاع از جزئیات و تاریخ‌های دقیق امتحانات هر درس، به اطلاعیه‌های صادره از سوی دانشکده خود توجه کنند.
این اقدام با هدف اطلاع‌رسانی شفاف و به‌موقع به دانشجویان انجام می‌گیرد تا از بروز هرگونه سردرگمی جلوگیری شود و دانشجویان بتوانند برنامه‌ریزی مناسبی برای مطالعه و شرکت در امتحانات خود داشته باشند.