خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

پنجشنبه، 01 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

برداشت محصول گوجه فرنگی از مزارع شهرستان طارم آغاز شد

مهر | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 13:43
زنجان-مدیرجهاد کشاورزی طارم گفت : برداشت محصول گوجه فرنگی از ۲هزار و۸۰۰ هکتار از مزارع شهرستان طارم زنجان آغاز شد.
طارم،محصول،شهرستان

به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از جهاد کشاورزی استان زنجان، مجتبی اسکندری گفت: برداشت محصول گوجه‌فرنگی از ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار از مزارع شهرستان طارم زنجان آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود ۱۲۶ هزار تن گوجه برداشت و روانه بازار شود.
وی اظهار کرد: این محصول ۳ هزار بهره‌بردار در شهرستان طارم دارد و محصول برداشت‌شده علاوه برتامین نیاز استان به استان‌های همجوار، کشورهای حوزه خلیج‌فارس و عراق هم صادرمی شود.
مدیرجهاد کشاورزی شهرستان طارم گفت: شهرستان طارم رتبه نخست تولید محصول گوجه‌فرنگی در استان زنجان را به خود اختصاص داده است.