خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

ضربات سنگین ایران به اسرائیل و خسارت های بی سابقه

مهر | بین‌الملل | جمعه، 23 خرداد 1404 - 23:24
رسانه‌های رژیم صهیونیستی از وقوع تخریب گسترده در پی حملات موشکی ایران به تل‌آویو خبر دادند.
رژيم،ايران،صهيونيستي،مناطق،شبكه،خبر،هدف،منطقه،ويراني،اشغالي

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شبکه الجزیره قطر، روزنامه «معاریو» چاپ رژیم صهیونیستی اعلام کرد که یکی از ضربات مستقیم به این شهر منجر به فروپاشی کامل یک ساختمان شده و هنوز شمار زیادی از ساکنان در محل حادثه گرفتار هستند.
شبکه ۱۳ تلویزیون رژیم صهیونیستی نیز با استناد به منابع رسمی، از «ویرانی بی‌سابقه در منطقه تل‌آویو بزرگ» خبر داد.
همچنین به نقل از یک صهیونیست ساکن منطقه شارون آمده است: «تل‌آویو و شارون از شدت ضربات ایران به لرزه درآمده‌اند».
افزایش تلفات و اعتراف به ویرانی گسترده در تل‌آویو | تل‌آویو در شوک حمله موشکی ایران
در پی حمله موشکی بی‌سابقه ایران به سرزمین‌های اشغالی، مقامات رژیم صهیونیستی به خسارات سنگین و وضعیت بحرانی در مناطق مرکزی به‌ویژه تل‌آویو اعتراف کردند.
شبکه ۱۳ اسرائیل گزارش داد که در منطقه «تل‌آویو بزرگ» ده‌ها ساختمان و خودرو هدف قرار گرفته‌اند؛ برخی مستقیماً توسط موشک‌های ایرانی و برخی دیگر در اثر برخورد بقایای سامانه‌های رهگیر آسیب دیده‌اند.
این شبکه همچنین از «خرابی بی‌سابقه» در مناطق هدف قرارگرفته خبر داد.
رسانه‌های اسرائیلی نیز اعلام کردند که در جریان این حملات تاکنون دست‌کم ۲۱ نفر مجروح شده‌اند.
در همین حال، پلیس رژیم صهیونیستی از بررسی چندین نقطه در تل‌آویو خبر داده که در آن‌ها موشک یا تکه‌های رهگیرها فرود آمده‌اند.
گزارش‌ها همچنین حاکی از آن است که جبهه داخلی اسرائیل از شلیک مجدد موشک‌های ایرانی به سمت اراضی اشغالی خبر داده و وضعیت هشدار در مناطق مختلف همچنان برقرار است.
همچنین «یسرائیل کاتز»، وزیر جنگ رژیم صهیونیستی بدون اشاره به حملات متجاوزانه این رژیم به تهران و دیگر مناطق ایران، با ادعای اینکه "ایران خطوط قرمز را با هدف قرار دادن مناطق مسکونی نقض کرده مدعی شد: حکومت ایران بهای سنگینی بابت این اقدامات خواهد پرداخت و ما به دفاع از اتباع خود ادامه خواهیم داد.»