خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

آمریکا از شهروندانش خواست ایران را ترک کنند

باشگاه خبرنگاران | بین‌الملل | جمعه، 23 خرداد 1404 - 21:12
وزارت خارجه آمریکا از شهروندان خود در ایران خواست که خاک ایران را ترک کنند.
رژيم،پاسداران،سپاه،مقامات،اسرائيل،حمله

باشگاه خبرنگاران جوان؛ مینا عظیمی - وزارت خارجه آمریکا پس از حمله رژیم تروریستی اسرائیل به ایران که مورد تحسین دونالد ترامپ، رئیس جمهور این کشور قرار گرفت، اعلام کرد که «شهروندان آمریکایی باید فورا ایران را ترک کنند».
در همین زمینه، سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی گزارش داد: «ما یک گروه ویژه برای هماهنگی تلاش‌ها در صورت لزوم تخلیه از خاورمیانه تشکیل داده‌ایم.» این مقامات افزودند: «هنوز تصمیمی برای کاهش کارکنان ما در منطقه گرفته نشده است.»
پیش از این، سرتیپ محمد پاکپور، فرمانده جدید کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، پس از حمله رژیم توریستی اسرائیل که تاسیسات هسته‌ای نطنز، فرماندهان سپاه پاسداران، دانشمندان هسته‌ای و مردم غیرنظامی را هدف قرار داد، اعلام کرد: «ما رژیم جنایتکار و نامشروع صهیونیستی را به سرنوشتی دردناک و تاریک با عواقب وخیم و ویرانگر سوق خواهیم داد.»
منبع: النشره