35 هزار مددجو در کارگاههای مولد سازمان زندانهای کشور کار میکنند
معاون آموزش بنیاد تعاون و زندانیان کشور گفت: امروز 950 کارگاه مولد در سازمان زندانهای کشور وجود دارد که 35 هزار مددجو در این کارگاهها آموزش دیده کار میکنند و دستمزد میگیرند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، حمیدرضا سانگرد در نخستین آیین ستاد خیران اشتغال در شهرکرد با بیان اینکه امروز بیشتر چالشهای جامعه در زندان قابل بررسی، مطالعه و برنامهریزی میباشد، اظهارداشت: هدف اصلی از اشتغال زندانیان عزت نفس دادن به افرادی است که دستشان به جایی نمیرسد و بحث رقابت با بخش خصوصی در زندانها وجود ندارد.
وی افزود: امروز 950 کارگاه مولد در سازمان زندانهای کشور وجود دارد که 35 هزار مددجو در این کارگاهها آموزش دیده کار میکنند و دستمزد میگیرند.
معاون آموزش بنیاد تعاون و زندانیان کشور با اشاره به اینکه کار فرد زندانی در بیرون از زندان خود نوعی اصلاح فرد است، عنوان کرد: بنیاد تعاون با ارتباط زندان و استفاده از زندانیان رای باز 5 هزار نفر را به بخش صنعتی و کارگاههای بیرون از زندان معرفی کرده که این افراد در ازای کار دستمزد دریافت میکنند.
سانگرد با اشاره به اینکه بنیاد تعاون و شرکتهای تابعه دستبند الکترونیکی ساختهاند که بدون زندانی کردن فرد فعالیتهای او را محدود میکند، بیان کرد: جامعه باید به سمتی برود که زندانی نباشد یا اگر باشد فرد با استفاده از دستبندهای الکترونیکی محدود شود.
وی خاطرنشان کرد: امروز افراد زندانی در زمینههای مختلف شغلی از جمله صنایع دستی در زندانها فعالیت میکنند بنیاد تعاون نیز با انعقاد تفاهمنامه با شرکت ملی فرش و آموزش و توسعه آن در زندانها در صدد است تا 2 تا 3 صنعت پایدار در زندانهای کشور ایجاد کند.
فرش و پوشاک 2 صنعتی هستند که میتوانند در زندانها توسعه یابد کار در زندان به عدم توسعه مجرم در جامعه کمک میکند.
انتهای پیام/ش