پیام تسلیت وزیر علوم در پی شهادت دانشمندان هستهای کشورمان
وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با صدور پیامی شهادت دانشمندان هستهای کشورمان را تسلیت گفت.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسبن سیمایی صراف وزیر علوم تحقیقات و فناوری با صدور پیامی به شهادت هنر مردان خداست»
ایران سرزمین ابوریحانها، خورازمیها و بیرونیها بار دیگر در معرض هجوم ددمنشان قرار گرفته است و چنگیزیان جدید در حملهای مذبوحانه ۶ دانشمند شریف ایران را ترور کردند.
نخبگانی که هوش سرشار خویش را در راه میهن عزیزمان ایران صرف کردند و شرافتمندانه و ایثارگرایانه هر آنچه خداوند از استعداد شگرف نصیب ایشان کرده بود تقدیم جامعه ایران نمودند.
امروز جامعه دانشگاهی ایران داغدار شهادت ستارگان درخشان است اما چه باک که آسمان علم و استعداد ایران پرستاره است و جامعه علمی ایران در هیچ شرایطی دست از تعهد خود به مردم شریف ایران نمیکشد.
امروز اگر چه ما داغدار ۶ دانشمند برجسته کشور، استادان شهید دکتر عبدالحمید مینوچهر، دکتر احمدرضا ذوالفقاری، دکتر سید امیرحسین فقهی، دکتر مطلبیزاده، دکتر محمدمهدی طهرانچی و دکتر فریدون عباسی هستیم، اما با توکل به قادر متعال به مردم شریف ایران اطمینان میدهیم که راه این سروقامتان شهید ادامه خواهد یافت.
لازم به ذکر است وزیر علوم در پیامی جداگانه شهادت فرماندهان پرافتخار و هموطنان بی گناه را تسلیت گفت.