خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

سه شنبه، 10 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شهادت ورزشکار پدل ایران در پی حملات رژیم غاصب صهیونی

مشرق | ورزشی | جمعه، 23 خرداد 1404 - 16:23
در پی حملات تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، ورزشکار پدل فدراسیون تنیس نیز به جمع شهدای این جنایت پیوست.
رژيم،رسمي،عمومي،تنيس،پيامي،معتبر،شهادت،خودداري،فدراسيون،حفظ

به گزارش مشرق و به نقل از روابط عمومی فدراسیون تنیس، سحرگاه امروز جمعه ۲۳ خردادماه، در پی حمله تروریستی رژیم صهیونی به تهران و تعدادی از شهرهای کشور، شماری از فرماندهان نظامی، دانشمندان و مردم غیرنظامی به شهادت رسیدند.
پارسا منصور از بازیکنان پدل ایران نیز که پس از تمرین شب گذشته راهی منزل شده بود در پی این حملات به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
فدراسیون تنیس در پیامی ضمن ابراز تاسف از این حادثه ناگوار، برای آن مرحوم علو درجات و برای خانواده وی صبر و شکیبایی مسالت دارد.
به دنبال این جنایت رژیم صهیونیستی، رهبر معظم انقلاب در پیامی خطاب به ملت بزرگ ایران، فرمودند: رژیم باید منتظر مجازاتی سخت باشد.
دست قدرتمند نیروی مسلح جمهوری اسلامی او را رها نخواهد کرد باذن‌الله.
ستاد مدیریت بحران از شهروندان درخواست کرد آرامش خود را حفظ کنند، به منظور حفظ نظم عمومی، از هرگونه اقدام شتابزده که موجب اضطراب عمومی می‌شود، خودداری کنند، فقط به اطلاعات رسمی و معتبر توجه کنند، اخبار و دستورالعمل‌های رسمی را فقط از رسانه ملی، کانال‌های ارتباطی معتبر و رسانه‌های رسمی دریافت کنند و فعالان فضای مجازی نیز امنیت روانی جامعه را اولویت اول در نظر بگیرند، از ترددهای غیرضروری حتی‌الامکان خودداری کنند و در صورت نیاز با کادر امدادی همکاری کنند.