خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

شیخ نعیم قاسم: تجاوز اسرائیل بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند

تسنیم | بین‌الملل | جمعه، 23 خرداد 1404 - 15:13
شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب الله لبنان تجاوز امروز رژیم صهیونیستی به خاک جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.
اسلامي،لبنان،جمهوري،ايران،تجاوز،دبيركل،مقاومت

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، شیخ نعیم قاسم، دبیرکل حزب‌الله لبنان امروز جمعه حمله صبح امروز رژیم صهیونیستی به جمهوری اسلامی ایران را محکوم کرد.
دبیرکل حزب‌الله لبنان افزود: تجاوز خطرناک و جنایتکارانه اسرائیل علیه جمهوری اسلامی ایران که با حمایت دولت آمریکا انجام شد، با شدیدترین عبارات محکوم می‌کنیم.
شیخ نعیم قاسم اظهار داشت: تجاوز اسرائیل هیچ توجیهی ندارد به جز خاموش کردن صدای حقیقت که از ملت استوار و سرافراز فلسطین در غزه، آرمان آنها برای آزادسازی فلسطین و قدس و مقاومت در لبنان و منطقه حمایت و پشتیبانی می‌کند.
دبیرکل حزب‌الله در ادامه گفت: این تجاوز پیامدهای بزرگی بر ثبات منطقه خواهد داشت.
وی اظهار داشت که این حمله بدون پاسخ و مجازات نخواهد ماند، زیرا جمهوری اسلامی ایران نماد آزادی، کرامت و عزت است .
وی اظهار داشت که مقاومت اسلامی لبنان و ملت مبارز آن به رویکرد و مقاومت خود پایبند است و از جمهوری اسلامی ایران در حقوق و مواضعش و در هر اقدامی که برای دفاع از خود، انتخاب کند، حمایت می‌کنیم و دشمن جنایتکار اسرائیلی و حامی ظالم آن، آمریکا، جز ننگ، رسوایی و خسارت چیزی به دست نخواهند آورد.
انتهای پیام/