خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

یکشنبه، 25 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

واکنش حاتمی‌کیا به تجاوز صهیونیست‌ها؛ وقت دفاع از حریم قُدسی ایران است

مهر | فرهنگی و هنری | جمعه، 23 خرداد 1404 - 12:41
ابراهیم حاتمی کیا با محکوم کردن اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیست تاکید کرد که وقت دفاع از حریم قُدسیِ خاک پاک ایران است و جز ادب کردن این متجاوز صهیون راهی نمانده است.
آقا،صهيون،فراريست،نامتان،نامرد،برادرانم،سوخته_است

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پروژه «موسی»، ابراهیم حاتمی‌کیا درباره اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی که بامداد امروز جمعه ۲۳ خرداد رخ داد یادداشتی را به نگارش درآورده است که ضمن آن دل‌نوشته‌ای برای سرداران شهید هم است.
متن یادداشت به این شرح است:
«بسم الله قاصم الجبارین
برادرانم؛ آقا حسین سلامی و آقا محمد باقری و آقا غلامعلی رشید، که شما را با نامتان در جبهه می‌شناختیم، جز شهادت هیچ درجه‌ای بر قامت شما نمی‌ارزید.
برای شهیدان هسته‌ای و دفاعی هم که با چشمانی باز و آرمانی روشن پا به این عرصه جهاد نهادند، جز تبریک و حسرت از غیبت‌شان و غبطه برای من کوچکترین چیزی ندارم.
اما دلم برای عزیزان بیگناه می‌سوزد.
حریف صهیون نامرد است.
کودک‌کش است.
از رزم در میدان فراریست و تخصص‌اش رعب و هراس بر دل‌های سوخته است.
اینک وقت دفاع از حریمِ قُدسیِ این خاکِ پاکِ ایران است و جز ادب کردن این متجاوز صهیون راهی نمانده است.
انا من المجرمین منتقمون»