خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 19 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

کتاب «تئاتر و وجود» رونمایی می‌شود

مهر | فرهنگی و هنری | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 13:06
ترجمه کتاب «تئاتر و وجود» نوشته هانری گوییه روز پنجشنبه 20 تیر در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی رونمایی می‌شود.
علوم،دانشگاه،كتاب،نقد،فلسفه،انساني،رونمايي،هانري،پژوهشگاه

به گزارش خبرگزاری مهر، مراسم رونمایی و نقد کتاب «تئاتر و وجود» نوشته هانری گوییه روز پنجشنبه ۲۰ تیر در پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی برگزار می‌شود.
این کتاب به‌تازگی با ترجمه مازیار مهیمنی توسط نشر بوی کاغذ منتشر شده است.
هانری گوییه (۱۹۹۴-۱۸۹۸) نویسنده اثر، استاد دانشگاه سوربن، عضو آکادمی فرانسه و آکادمی علوم اخلاقی و سیاسی بود.
او علاوه بر حوزه‌های تاریخ فلسفه و تاریخ عقاید، ده‌ها کتاب و مقاله در نقد، نظریه و فلسفه تئاتر در کارنامه دارد.
نشست رونمایی و نقد کتاب مذکور با حضور مترجم اثر و احمد رمضانی مدیر نشر بوی کاغذ همراه خواهد بود.
به‌علاوه فارس باقری نمایشنامه نویس، کارگردان و استاد دانشگاه، ابوالفضل توکلی شاندیز مترجم و پژوهشگر فلسفه اخلاق، رضا مبین پژوهشگر و مدرس دانشگاه سوره و حسن زختاره عضو هیئت علمی دانشگاه بوعلی سینا نیز در این برنامه حضور داشته و سخنرانی خواهند کرد.
این برنامه با همکاری گروه زبان‌های خارجی و گروه هنر شورای بررسی متون و کتب علوم انسانی، روز پنجشنبه ۲۰ تیر از ساعت ۱۰ تا ۱۲ در سالن اندیشه پژوهشگاه علوم انسانی و مطالعات فرهنگی واقع در بزرگراه کردستان، خیابان دکتر صادق آیینه وند (۶۴ غربی) برگزار می‌شود.