خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

دوشنبه، 12 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

53 طرح تحقیقاتی دستگاه‌های اجرایی اردبیل برای اجرا مصوب شد

تسنیم | استان‌ها | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 13:05
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل گفت: در سال گذشته با فراخوان و بررسی و ابلاغ طرح‌های تحقیقاتی دستگاه‌های استان موفق شدیم تعداد 133 طرح را از 24 دستگاه اجرایی گرفته و پس از بررسی توسط سازمان 53 طرح مصوب و ابلاغ شد.
آموزشي،اردبيل،استان،مديريت،مركز،مديران،نفر،سازمان،آموزش،توسع ...

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اردبیل، داود شایقی صبح امروز در جلسه بررسی پروژه‌های تحقیقاتی دستگاه‌های اجرایی اردبیل اظهار داشت: از سال 71 و با تاسیس مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری استان اردبیل ما موفق شدیم سه هزار و 476 دوره را برگزار کنیم که این دوره‌ها شامل 78 هزار و 697 ساعت است که در مجموع یک میلیون و 839 هزار و 788 نفر ساعت برنامه‌ آموزشی را برگزار کردیم.
وی با اشاره به آموزش‌های بلندمدت این مرکز بیان کرد: تعداد دانشجویان پذیرش شده در سه مقطع کاردانی، کارشناسی و کارشناسی ارشد بیش از سه هزار و 100 نفر بودند و در مجموع 112 هزار و 669 نفر در دوره‌های مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری استان اردبیل شرکت کردند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: در مقطع کاردانی یک هزار و 130 نفر در رشته اداری مالی، مقطع کارشناسی حدود یک هزار و 100 نفر در رشته‌های مدیریت دولتی، آموزشی و شهری و در مقطع کارشناسی ارشد نیز 870 نفر در رشته‌های مدیریت دولتی، بازرگانی و آموزشی پذیرش و به تحصیل مشغول شدند.
شایقی اهداف مرکز آموزش و پژوهش‌های توسعه و آینده‌نگری استان اردبیل را ارتقای تخصص‌ها و مهارت‌های مدیران و کارکنان، طراحی، تدوین و اجرای برنامه‌های آموزشی مدیران و کارشناسان، فراهم کردن بسترهای ملی و بین‌المللی برای برنامه‌ریزی و اجرای برنامه‌های آموزشی، انجام پژوهش‌ها و تحقیقات کاربردی و همچنین فراهم کردن زمینه‌ها و بسترهای آموزشی لازم برای رشد معنوی منابع انسانی عنوان کرد.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل تصریح کرد: ایفای نقش محوری در ارتقای مدیریت امور عمومی از طریق آموزش، تربیت و توسعه شایستگی‌های مدیران و کارکنان بخش دولتی در سطح ملی و منطقه‌ای در افق 1404 چشم‌انداز این مرکز است.
وی با اشاره به ماموریت‌های این مرکز در اجرای برنامه‌های آموزشی و توسعه مدیران و کارکنان در نظام اداری، آموزش و تربیت مدیران با تاکید بر آموزش‌های راهبردی و کاربردی و مدیریت شبکه‌های علمی در راستای تولید و انتقال دانش در حوزه نظام اداری و امور عمومی گفت: ما در این مرکز خدمات متنوعی را اعم از طراحی، برنامه‌ریزی و برگزاری دوره‌های آموزشی، انجام پژوهش‌های کاربردی، برگزاری کارگاه تربیت مدرسان و احراز صلاحیت آنها را با تامین، تدوین و اعلام منابع و محتوای استاندارد انجام می‌دهیم.
شایقی اظهار کرد: گردآوری و ارائه اطلاعات تحلیلی مدیران حرفه‌ای کشور، انتشار فصلنامه علمی پژوهشی، پذیرش آثار تالیفی و ترجمه‌ای، تولید برنامه‌های آموزشی و ترویجی چندرسانه‌ای و برگزاری سمینارها، کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی را به انجام رسانده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل با اشاره به فعالیت‌های حوزه پژوهشی در یک دهه گذشته بیان کرد: ما از سال 78 تا 88 تعداد 83 طرح پژوهشی را به انجام رساندیم که عناوین آنها در سایت سازمان بارگذاری شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان اردبیل افزود: در سال گذشته با فراخوان و بررسی و ابلاغ طرح‌های تحقیقاتی دستگاه‌های 25گانه استان ما موفق شدیم تعداد 133 طرح را از 24 دستگاه اجرایی گرفته و پس از بررسی توسط سازمان 53 طرح توسط شورای برنامه‌ریزی استان تصویب و برای انجام مراحل بعدی به دستگاه‌ها ابلاغ شده است.
انتهای پیام/ن