«سردار سلامی» آتش شعله ور بر فرق دشمنان بود/حفظ وحدت پیام شهدا است
اردبیل- نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه اردبیل با صدور پیامی گفت: «سردار سلامی» آتش شعله ور بر فرق دشمنان و ذوالفقار حیدر زمان بود.

به گزارش خبرگزاری مهر، آیتالله سیدحسن عاملی با صدور پیامی در پی جنایت صبح امروز رژیم صهیونیستی و شهادت مظلومانه چند تن از فرماندهان سپاه و دانشمندان هستهای کشورمان اظهار داشت: رژیم بحران زده و منحوس و خبیث اسرائیل برای خروج از بحران و برای نجات خود دست به انتحار زد و به ساحت منیع و مبارک ایران اسلامی تجاوز نمود.
در این پیام آمده است؛ با تسلیم در برابر مشیت خداوندی با دلی پر از درد و اندوه در شهادت سردار بزرگ اسلام، فخر نیروهای مسلح ایران، هیبت و صولت ملت ایران، آتش شعله ور بر فرق دشمنان، ذوالفقار حیدر زمان، خطیب و ادیب پرتوان سردار تمام آزادگان جهان سردار سلامی عزادار شدیم.
نماینده مردم اردبیل در مجلس خبرگان رهبری افزوده است؛ به حق که پاداش خداوندی بر او جز ردای شهادت نبود این ضایعه بزرگ را از طرف خود و اهالی مکرم و معزز استان اردبیل به ساحت حضرت ولی عصر (عج) و مقام معظم رهبری و به ملت بزرگ ایران و نیروهای مسلح مخصوصاً به سپاه معظم تسلیت عرض میکنم.
آیتالله عاملی تصریح کرد: این حقیر بارها با آن شهید بزرگوار از نزدیک مراوده و مجالست داشتهام از مصدر تحقیق عرض میکنم سرمایهای بی نظیر بود محسود دشمن بود ذهنی بسیار راهبردی داشت آینده نگر بود و به افقهای بسیار دوردست نگاه میکرد قلبها را تسخیر کرده و در ولایت ذوب شده بود.
همچنین در بخشی از این پیام آمده است؛ در کنار آن شهید بزرگوار جمعی از فرماندهان بزرگ و دانشمندان هستهای ما نیز به صفوف شهدا پیوستند همه آنها ستون عزت ایران اسلامی بودند و دشمن تحمل عظمت روحی، علمی و مدیریتی آنها را نداشت.
امام جمعه اردبیل در این پیام تاکید کرده است؛ با خون پاک این عزیزان پیمان میبندیم در مسیر مقاومت و اعتلای ایران اسلامی و تبعیت از رهبری همیشه پا جای پای آنها خواهیم گذاشت و با آنها زندگی خواهیم کرد.
آیتالله عاملی اظهار داشت: پیام آن سردار فرزانه حفظ وحدت و یکپارچگی و وحدت کلمه در برابر دشمن غداری است که آرزوی شقاق در صفوف مرصوص ملت ما دارد.