خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

انتقام سخت و کوبنده حق ملت ایران است / مردم به شایعه پراکنی دامن نزنند

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 خرداد 1404 - 10:24
زاهدان - امام‌جمعه اهل‌سنت ایرانشهر گفت: اقدام جنایتکارانه رژیم صهیونیستی باید با پاسخ کوبنده و محکم از سوی نظام جمهوری اسلامی روبرو شود و مردم نیز مراقب اخبار جعلی در فضای مجازی باشند.
رژيم،ايران،غاصب،ايرانشهر،پرهيز،صهيونيستي،مسلمانان،فرزندان،ملت

مولوی شمس‌الحق دامنی، در گفت و گو با خبرنگار مهر در واکنش به شهادت جمعی از فرزندان این مرز و بوم در حمله اخیر رژیم صهیونیستی، ضمن تسلیت به مقام معظم رهبری، ملت شهیدپرور ایران و خانواده‌های داغدار، خواستار برخورد قاطع با این رژیم غاصب شد.
امام‌جمعه اهل‌سنت مسجد محمد رسول‌الله ایرانشهر با محکوم کردن این اقدام وحشیانه و غیرقانونی رژیم صهیونیستی، تأکید کرد: این شهدا، فرزندان همه ما بودند.
این اقدام جنایتکارانه باید با پاسخ کوبنده و محکمی از سوی نظام جمهوری اسلامی ایران روبرو شود.
وی در ادامه خطاب به مردم گفت: در این شرایط حساس، لازم است مردم عزیز خونسردی خود را حفظ کنند، همراه نظام و اسلام باشند و بدانند که گویی عزیزان خودشان را از دست داده‌اند.
همچنین لازم است از توجه به شایعات و اخبار جعلی در فضای مجازی پرهیز کنند و با شایعه‌پراکنی، ناخواسته اطلاعات کشور را در اختیار دشمنان قرار ندهند.
امام‌جمعه اهل‌سنت ایرانشهر افزود: اطلاع‌رسانی‌ها باید فقط از مجاری رسمی و رسانه ملی پیگیری شود و از انتشار هرگونه عکس یا فیلمی که موجب رنجش دل‌های مسلمانان و تضعیف روحیه آنان می‌شود، پرهیز شود.
وی با اشاره به مشروع بودن حق پاسخگویی ملت ایران تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران حق دارد که از این رژیم نامشروع، انتقام سختی بگیرد.
این رژیم غاصب که سرزمین‌های مسلمانان را اشغال کرده، باید چنان مجازاتی ببیند که درس عبرتی برای آیندگان باشد.