خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

حملات صهیونیست‌های خبیث بی‌پاسخ نمی‌ماند

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 خرداد 1404 - 09:53
بجنورد- نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی با تسلیت شهادت جمعی از فرماندهان سپاه، دانشمندان و شهروندان در حمله تروریستی تهران گفت: این جنایت بزرگ از سوی رژیم صهیونیستی بی‌پاسخ نخواهد ماند.
تروريستي،رژيم،ملت،ايران،جنايت،شهادت

حجت‌الاسلام رضا نوری در گفت‌وگو با خبرنگار مهر، ضمن محکوم کردن حمله تروریستی سحرگاه جمعه در تهران، اظهار کرد: این جنایت بزرگ که منجر به شهادت جمعی از فرماندهان سپاه، دانشمندان و شهروندان بی‌گناه شد، از سوی رژیم صهیونیستی طراحی و اجرا شده و بی‌پاسخ نخواهد ماند.
وی افزود: ملت ایران هرگز اجازه نخواهد داد خون‌های به ناحق ریخته شده این عزیزان پایمال شود و همان‌گونه که تجربه نشان داده، هرگونه اقدام تروریستی علیه ملت ما، به تقویت اراده ملی و اتحاد بیشتر مردم منجر خواهد شد.
امام جمعه بجنورد با بیان اینکه این جنایت‌ها سابقه‌ای طولانی در تاریخ دشمنی‌های رژیم صهیونیستی دارد، گفت: این رژیم گاهی در قالب حمایت از اغتشاشات، گاهی با سازماندهی ترورها و زمانی در لباس گروهک‌های منافق، دشمنی و خباثت خود را نشان داده است.
وی تصریح کرد: در مکتب دینی و انقلابی ما، شهادت موجب تقویت اراده‌ها و استمرار راه مقاومت است و ملت ایران امروز بیش از هر زمان دیگری در حمایت از سربازان و فرزندان ولایتمدار خود مصمم است.
حجت‌الاسلام نوری در پایان تأکید کرد: مردم ایران در کنار نظام اسلامی ایستاده‌اند و پاسخ این جنایت تروریستی را کوبنده، هوشمندانه و در زمان مناسب خواهند داد.م است.