خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

چهارشنبه، 11 تیر 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

علیاری: اقدام ویلموتس خیلی با ارزش بود/ دوست ندارم این فرصت را از دست بدهم

تسنیم | ورزشی | سه شنبه، 18 تیر 1398 - 12:55
مجید علیاری مهاجم تیم فوتبال سایپا که به تیم ملی دعوت شده، در این باره گفت: اقدام ویلموتس در اعلام لیست جدید بسیار با ارزش بود و امیدوارم جواب اعتماد سرمربی تیم ملی را بدهم.
ملي،تيم،دعوت،علياري،ويلموتس،محك

مجید علیاری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری تسنیم، در خصوص دعوت شدن به تیم ملی گفت: هر بازیکنی آرزو دارد به تیم ملی دعوت شود و من هم بابت این اتفاق خوشحالم.
کاری که آقای ویلموتس انجام داد بسیار با اررزش بود، این لیست نشان می‌دهد که سرمربی تیم ملی می‌خواهد تمامی ظرفیت‌های موجود در فوتبال ایران را مورد بررسی قرار دهد و هر مربی‌ای دست به چنین کاری نمی‌زند.
اکثر بازیکنانی هم که دعوت شدند جوان هستند و انگیزه زیادی دارند تا خودشان را نشان دهند.
وی در قسمت دیگری از حرف‌هایش تاکید: حضور من در لیست تیم ملی به خاطر عملکردی است که در پارس‌جنوبی داشتم و باید از آقای تارتار هم به عنوان مربی فصل گذشته‌ام تشکر کنم.
این اتفاق قطعا انگیزه مرا برای پیشرفت بیشتر خواهد کرد و دوست ندارم این فرصت خوبی که نصیبم شده را به راحتی از دست بدهد.
حالا که دعوت شدم باید خودم را نشان بدهم و می‌دانم که کار سختی در پیش دارم.
در تیم ملی مهاجمان بسیار خوبی حضور دارند ولی من هم دوست رقابت کنم و خودم را محک بزنم.
علیاری در پایان تصریح کرد: همه بازیکنانی که به تیم ملی دعوت شدند، نفرات شایسته‌ای هستند و سرمربی هم می‌خواهد همه را محک بزند.
امیدوارم در نهایت اتفاقات خوبی رخ دهد و این مهمترین فرصت است تا از تجربیات ویلموتس استفاده کنیم.
انتهای پیام/