خبیر‌نیوز | خلاصه خبر

شنبه، 24 خرداد 1404
سامانه هوشمند خبیر‌نیوز با استفاده از آخرین فناوری‌های هوش مصنوعی، اخبار را برای شما خلاصه می‌نماید. وقت شما برای ما گران‌بهاست.

نیرو گرفته از موتور جستجوی دانش‌بنیان شریف (اولین موتور جستجوی مفهومی ایران):

هشدار دادستان چهارباغ به منتشرکنندگان اخبار ناامیدکننده

مهر | استان‌ها | جمعه، 23 خرداد 1404 - 09:19
چهارباغ- دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چهارباغ گفت: منتشرکنندگان اخبار ناامید کننده شناسایی و به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.
چهارباغ،دادستان،شهادت،شهروندان،امنيت،عمومي،داغدار

به گزارش خبرگزاری مهر، شاپور صفری دادستان عمومی و انقلاب شهرستان چهارباغ، در پی شهادت سرداران بزرگ سپاه پاسداران و تعدادی از شهروندان عزیز کشورمان، ضمن عرض تسلیت به خانواده‌های داغدار و ملت شریف ایران، تاکید کرد: کسانی که در فضای مجازی اقدام به انتشار اخبار ناامیدکننده، تضعیف نظام جمهوری اسلامی یا تشویش اذهان عمومی در ارتباط با حمله تروریستی رژیم صهیونیستی کنند، بلافاصله شناسایی، دستگیر و به مراجع قضائی معرفی خواهند شد.
وی افزود: متأسفانه در این شرایط حساس، برخی عناصر داخلی با اقدامات مخرب خود، بیش از هر عامل خارجی، به روحیه و امنیت روانی جامعه آسیب می‌رسانند.
این شیطنت‌ها و سم‌پاشی‌ها از داغ شهادت عزیزان ما نیز سنگین‌تر است.
دادستان چهارباغ از همه شهروندان درخواست کرد با حفظ وحدت، هوشیاری و همبستگی خود در برابر دشمن، نقش مهمی در پاسداری از امنیت و آرامش کشور ایفا کنند.